Redactia.ro
Home » Știri » Destinul unei fete furate din tren la vârsta de 4 ani. Cum și-a reîntâlnit familia

Destinul unei fete furate din tren la vârsta de 4 ani. Cum și-a reîntâlnit familia

GALERIE FOTO (2)

Iulia Gorina avea doar patru ani și era un copil dorit și iubit de către familia sa. Din păcate, într-un moment de neatenție, fetița a fost furată chiar de sub nasul tatălui său. La douăzeci de ani distanță, Iulia, însă, și-a reîntâlnit familia biologică. Iată, așadar, care a fost destinul unei fete furate din tren la vârsta de 4 ani!

Destinul unei fete furate din tren

Călătorea din Minsk, Belarus, către Asipovichi, Rusia, alături de tatăl ei. Deși distanța era de doar 90 de kilometri, tatăl fetiței a adormit. Acela a fost și momentul în care două persoane i-au furat fiica de patru ani. Aceștia erau căutați de oficialități și-n cele din urmă au renunțat la copila de patru ani. În felul acesta, fetița a ajuns la un orfelinat, de unde, ulterior, a fost adoptată.

Destinul unei fete furate din tren. Din fericire, fetița a dus o copilărie lipsită de griji și necazuri. Iubită de părinții adoptivi, Iulia a avut parte de o creștere normală și de o adolescență perfectă. Până într-un anume moment când a decis să-și afle povestea.

Și-a descoperit părinții biologici singură

În cele din urmă, și-a făcut curaj și a vrut să afle povestea ei. După o muncă titanică de detectiv, Iulia le-a dat de urmă celor care i-au dat viață. De curând, a avut loc și întâlnirea dintre ei, iar emoțiile nu pot fi descrise în cuvinte.

destinul unei fete furate din tren

Un test ADN a stabilit că tânăra era fiica pierdută a lui Viktor și a Ludmilei Moiseenko. La întâlnirea lor, tatăl și-a cerut iertare că a pierdut-o din ochi și că destinul a înstrăinat-o de ei. ’20 de ani par cât o viață, dar nu ne-am pierdut niciodată speranța. Am crezut – și iată că ne-am regăsit’, a spus emoționată mama ei.

Citește și Fetița adoptată din Baia Mare, prima zi de școală în SUA. Cum s-a descurcat?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: