Redactia.ro
Home » Monden » Detalii din dormitor! Cum arată primul bărbat din viața Andreei Bălan?

Detalii din dormitor! Cum arată primul bărbat din viața Andreei Bălan?

GALERIE FOTO (5) Cum arată primul bărbat din viața Andreei Bălan_

Andreea Bălan a avut câteva relații eșuate de-a lungul timpului, iar ultima a fost cu George Burcea. După ce a divorțat de actor, vedeta și-a găsit fericirea în brațele lui Tiberiu Argint. Cu toate că multă lume cunoaște viața sentimentală a vedetei, puțini știu cine a fost primul bărbat din viața solistei trupei Andre.

Detalii din dormitor! Cum arată primul bărbat din viața Andreei Bălan?

Andreea Bălan a stârnit controverse de-a lungul timpului cu privire la viața sa sentimentală. Vedeta a vorbit în urmă cu ceva timp despre bărbații din viața ei, dar și despre primul bărbat cu care și-a pierdut virginatatea.

La un moment dat, s-a crezut că artista și-a pierdut virginitatea la vârsta de 15 ani, atunci când se spunea că este într-o relație cu Ionuț Manea, partenerul ei de dans din videoclipul “Moşule ce tânăr eşti”. Între timp, blondina a lămurit această situație. ”Toţi erau convinşi că suntem iubiţi. Acum vă pot spune cum stau de fapt lucrurile între noi. Aveam 15 ani când l-am cunoscut, ce ştiam eu despre iubire? Probabil că dacă ne-am fi cunoscut acum, m-aş fi îndrăgostit de el, are multe calităţi. Suntem prieteni foarte buni, deşi m-a iubit întotdeauna. ”, a declarat Andreea Bălan.

Cine a fost primul bărbat din viața Andreei Bălan?

În 2004, Andreea l-a cunoscut pe compozitorul Teo Păcurar, cel cu care s-a zvonit că și-ar fi pierdut virginitatea. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, aceasta a vorbit despre viața sa intimă. Cântăreața a negat, după care a declarat că a devenit femeie de câteva luni. Ulterior, aceasta s-a logodit cu Teo, iar în 2006 s-au despărțit.

După câțiva ani, Andreea l-a cunoscut pe Keo, cu care a avut o relație de nouă ani. La un moment dat, artista a aflat din presă că interpretul o înșela cu Misty. După despărțire, Keo și-a format o familie alături de Misty, în timp ce Andreea a tot încercat să-și găsească sufletul pereche.

Loading...