Redactia.ro
Home » Știri » Detaliul care le-a atras atenția tuturor la Elena Udrea. Cum a apărut pe stradă fosta ”blondă de la Cotroceni”

Detaliul care le-a atras atenția tuturor la Elena Udrea. Cum a apărut pe stradă fosta ”blondă de la Cotroceni”

GALERIE FOTO (5) Elena Udrea

Elena Udrea a revenit la eleganța cu care a obișnuit întreg publicul. Dacă în urmă cu câteva săptămâni, blondina și-a făcut apariția pe treptele Curții de Apel București cu o vestimentație simplă, acum fostul ministru și-a scos la purtare hainele de firmă.

Elena Udrea, apariție șocantă la Curtea de Apel București

Elena Udrea a fost condamnată definitiv la șase ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”, iar marți, 19 mai fostul ministru s-a prezentat la Curtea de Apel București pentru un nou termen în dosarul privind finanțarea campaniei electorale din 2009, unde este judecată împreună cu Ioana Băsescu și Dan Andronic.

Deși fostul ministru a pășit încrezătoare și zâmbitoare pe treptele Curții de Apel, apariția blondinei a fost una șocantă pentru cei de față. În locul fustelor mulate care îi scoteau formele în evidență, aceasta a ales să poarte o ținută ștearsă și simplă.

Purtând pantaloni evazați cu o talie înaltă, bluză scurtă în aceeași culoare, și o geantă de umăr cu lanț cu aceeași nuanță cu îmbrăcămintea.

Această ținută a dezavantajat-o pe fosta blondă de la Cotroceni, deoarece îi scoatea șoldurile late și abdomenul care pare să nu mai fie la fel de plat ca înainte.

A doua zi, Elena Udrea a șocat din nou publicul, după ce a ales să iasă afară purtând aceiași pantaloni. Obișnuiți cu sutele de rochii și de pantaloni din materiale catifelate și fine, această apariție a fost neașteptată.

Elena Udrea a revenit la ținutele scumpe

Se pare că blondina a avut doar câteva momente în care nu a avut chef să se mai aranjeze ca de obicei. Însă, fostul ministrul a fost surprinsă de paparazzi Click aceste zile pe trotuarul din fața galeriilor Jollie Ville din Băneasa purtând o ținută elegantă și destul de scumpă.

Elena Udrea a purtat o pereche de încălțăminte marca Yves Saint Laurent, de 2.000 de euro, un tricou Balmain de 400 de euro, jeanși Armani de 500 de euro, asortați cu o curea de firmă și o geantă Hermes Birkin de 7.000 de euro.

Ei bine, această vestimentație a blondei de la Cotroceni le-a închis gura tuturor criticilor.

Loading...