Redactia.ro
Home » Monden » Detaliul pe care fanii l-au văzut în poza lui Cătălin Botezatu: „Fain tot, mai puțin…” FOTO

Detaliul pe care fanii l-au văzut în poza lui Cătălin Botezatu: „Fain tot, mai puțin…” FOTO

Cătălin Botezatu nu putea să lipsească de la celebrul festival Untold! Designerul a postat pe rețelele sociale o fotografie din miezul petrecerii, alături de o domnișoară. Acesta a primit extrem de multe aprecieri în mediul online pentru înfățișarea sa, până când, internauții au observat un detaliu șocant!

Cătălin Botezatu, detaliul pe care fanii l-au văzut în poza lui

Cătălin Botezatu a surpins plăcut internauții cu ținuta sa de la festivalul Untold. Acesta a specificat pe rețelele sociale că ținuta este creație „Balmain” și a purtat-o într-un mare stil! Creatorul de modă a primit numai laude de la internauți până când, un detaliu din fotografia postată a fost depistat:

„Fain totul..mai putin oja de pe unghiile de la picioare”, a fost unul dintre comentariile de pe Instagram. 

Pe lângă detaliul care a făcut vâlvă pe internet, faptul că designerul avea unghiile de la picioare date cu ojă, au existat și internauți care l-au întrebat dacă poartă o pijama:

„Este o pijama sau trening ??”

Cătălin Botezatu: „Am înșelat tot timpul. M-a prins din cauza prietenilor buni”

Designerul a recunoscut de curând că nu a fost fidel în relații, deși atunci când simțea că are parte de o iubire absolută, nu se mai arunca în aventuri. Acesta a punctat  faptul că nu este căsătorit și asta îl scuză:

„Am înșelat tot timpul, dar eu nu sunt căsătorit. Am avut relații, am avut iubite. Atunci când am avut relații mișto de la care aveam tot ce-mi trebuie, n-am înșelat. Am fost prins odată, la începutul vieții iubirilor mele. Am înșelat pentru că era la distanță, plecase din țară. M-a prins din cauza prietenilor „buni”. I-au dat raportul’’, a recunoscut Cătălin Botezatu, potrivit spynews.ro.

 

Sursa foto: catalinbotezatu1
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: