Redactia.ro
Home » Monden » Dezvăluirea intimă făcută de Valentin Uritescu despre soția sa! De ce a înșelat-o cu 3 femei

Dezvăluirea intimă făcută de Valentin Uritescu despre soția sa! De ce a înșelat-o cu 3 femei

Cunoscutul actor Valentin Uritescu a vorbit deschis despre relația pe care o are cu soția sa. Cei doi sărbătoresc 55 de ani de căsnicie. Cu toate acestea, mariajul lor a fost pus la încercare de câteva ori. Mai mult decât atât, Uritescu a ajuns în situația incredibilă de a-și pune cel mai bun prieten să-i seducă soția.

Valentin și Valeria Uritescu s-au cunoscut în anii ’60, într-un tramvai din Brăila. Actorul era angajat la teatrul „Maria Filotti”, iar ea era laborantă la combinat și își făcuse abonament la teatru. Căsnicia lor a fost zguduită de câteva ori. Actorul a recunoscut deschis că la mijloc a fost, de fiecare dată, pasiunea arzătoare pentru altă femeie. Și au fost trei asemenea situații de-a lungul anilor.

Dezvăluirea intimă făcută de Valentin Uritescu despre soția sa! De ce a înșelat-o cu 3 femei

Valentin Uritescu a dezvăluit lucruri intime despre soția sa. Mai mult, acesta a ales să o înșele de trei ori, de-a lungul căsniciei lor. Din spusele actorului, lipsa pasiunii dintre el și soția lui l-a determinat să recurgă la astfel de gesturi.

„Între mine şi soţia mea n-a existat pasiune. Pasiune a fost ceea ce am simţit pentru cele trei femei picate ca un trăsnet, ca un cutremur devastator asupra mea, fără să doresc asta, în timp ce-mi adoram soţia. Cum cea mai mare parte a oamenilor nu poate înţelege asta, nu mă mai chinuiesc să explic.

În dragoste, până a ajunge la spasmul de dincolo de conştiinţă, am căutat înnămolirea în zemurile celei iubite, cotrobăirea prin toate cotloanele ei, explorarea şi punerea în practică a tot ce venea în sprijinul acelui extaz şi agonii finale. De toate astea n-am avut parte cu nevasta mea, care şi astăzi nu poate dormi fără chiloţi.

Am găsit ce vroiam să trăiesc cu ea la cele trei, numai că totul s-a transformat într-o stare copleşitoare, distructivă, de orbire, patimă aproape imposibil de depăşit, mergând până acolo încât i-am propus celui mai bun prieten, bărbat frumos după care mureau femeile, să-mi seducă soţia. Cu alte cuvinte, l-am împins în patul ei… al nostru. N-am ajuns la nici un rezultat, pentru că, vezi Doamne, nu-l iubea. Ştiu, în ochii unora sunt o hahaleră, o secătură, o paţachină de om…”, a spus Uritescu.

Ce spune soția lui Valentin Uritescu

Pe de altă parte, soția actorului a ales să rămână până în prezent lângă partenerul ei de viață. Iată explicația acesteia: „Ca în orice căsnicie, şi la noi au fost furtuni, ba chiar uragane. Dacă de fiecare dată aş fi vrut să divorţez, tot pe el l-aş fi vrut înapoi.

Am înţeles de la început că în meseria lui e foarte greu să fii fidel, şi atunci m-am conformat. Suferinţa vine oricum, indiferent de ce meserie ai avea. Toate trec într-un final, iar după aceea ai la ce te gândi şi chiar povesti…

În rătăcirile lui, am avut şi eu partea mea de vină: nu i-am răspuns felului său de a face dragoste. Am fost şi am rămas o femeie pudică… Văzându-l cât a suferit să se rupă de patimile lui, l-am iertat. Unde mai găseam pe cineva să-mi lase libertatea de a face ce vreau şi toate celelalte pe care le-am avut şi le am alături de el?”, a spus Valeria Uritescu, soția actorului.

Actorul suferă de Parkinson

Valentin Uritescu s-a retras de pe scenă în urmă cu câțiva ani. Actorul suferă de câteva decenii de Parkinson.

„Eu sufăr de o maladie, foarte periculoasă, e un Parkinson mai blând. În ultima vreme m-a cam căpăcit, dar eu nu mă las. Am intrat în biserică și m-am rugat fierbinte rugându-L pe Dumnezeu să-mi mai dea 5 ani. Aveam 33 de ani. De atunci mă lupt. Doamne, dă-mi 5 ani, poate mă pot realiza ca actor. Și Dumnezeu mi-a dat 36 de ani, timp în care am reușit la București”, a povestit actorul la Realitatea TV în urmă cu câțiva ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: