Redactia.ro
Home » Știri » Diana Șoșoacă s-a făcut de râs în platoul lui Mihai Gâdea! Senatoarea a părăsit imediat platoul

Diana Șoșoacă s-a făcut de râs în platoul lui Mihai Gâdea! Senatoarea a părăsit imediat platoul

Diana Șoșoacă s-a făcut de râs în platoul lui Mihai Gâdea! Senatoarea a părăsit imediat platoul

Diana Șoșoacă s-a făcut de râs în platoul lui Mihai Gâdea! Invitată la celebra emisiune, senatoarea AUR a părăsit imediat platoul după o serie de replici tăioase cu moderatorul. 

Diana Șoșoacă s-a făcut de râs în platoul lui Mihai Gâdea

Diana Șoșoacă a fost invitată la emisiunea ”Sinteza Zilei”, moderată de Mihai Gâdea, la Antena 3, însă aceasta nu a fost singură. Alături de ea se aflau mai mulți medici și jurnaliști care au dezbătut opiniile despre mai multe subiecte de actualitate. Discuția nu a avut însă un final fericit pentru senatoarea AUR, care l-a scos din minți pe prezentator.

Diana Șoșoacă s-a făcut de râs în platoul lui Mihai Gâdea! În timpul unei discuții, Diana Șoșoacă, cunoscută pentru pornirile sale vulcanice, a intervenit în timpul discursului altor colegi de platou, atunci când a fost în dezacord cu aceștia. Mihai Gâdea i-a atras atunci atenția senatoarei că dă dovadă de lipsă de politețe față de ceilalți invitați.

Momentul a avut loc în timp ce jurnalistul Vlad Curea încerca să răspundă la o întrebare adresată chiar de Diana Șoșoacă cu privire la efectele secundare ale vaccinului și la asumarea acestora de pacient. Pe măsură ce jurnalistul venea cu argumente pro, Diana Șoșoacă a găsit de bun augur să îl întrerupă în repetate rânduri cu scopul de a-l intimida și de a-l abate de la discursul său hotărât, scrie playtech.ro.

Diana Șoșoacă s-a făcut de râs în platoul lui Mihai Gâdea! După dialogul  tensionat dintre cei doi, Diana Șoșoacă a adoptat o atitudine nepotrivită, întorcându-se cu spatele către Mirel Curea şi îndreptându-și atenția către medicii Adrian Marinescu şi Beatrice Mahler, prezenţi și ei în platoul emisiunii.

Mihai Gâdea a fost scos din minți

În acel moment, din respect pentru toți invitații săi, Mihai Gâdea s-a simțit obligat să-i atragă atenția senatoarei AUR cu privire la modul indisciplinat în care acționează în raport cu colegii săi din platou. Acesta a avertizat-o pe Diana Șoșoacă că îi va opri microfonul dacă nu respectă părerile și intervențiile colegilor.

”Eu apreciez prezenţele dumneavoastră de fiecare dată. La o doamnă, e uşor neplăcut şi nu vă dau lecţii publice, dar mă puneţi în situaţia asta, în momentul în care interveniţi absolut peste oricine care vorbeşte este o lipsă de politeţe”, a transmis Mihai Gâdea.

Diana Șoșoacă s-a făcut de râs în platoul lui Mihai Gâdea! Aceasta nu se aștepta la o așa pornire din partea moderatorului, astfel că, i-a răspuns lui Mihai Gâdea că venirea ei în emisiune are ca scop aflarea mai multor informații și că atitudinea ei este una perfect normală.

“Domnule Gâdea, cred că cea mai mare lipsă de politeţe o aveţi dumneavoastră. Dacă m-aţi invitat, eu doresc să aflu nişte întrebări şi aş dori să ştiu şi eu unde este gripa”, a spus senatoarea.

Imediat după această afirmație, Mihai Gâdea a amenințat-o pe Diana Șoșoacă că îi oprește microfonul, moment în care senatoarea AUR s-a considerat victima unui abuz emotional, părăsind platoul.

Dialogul dintre cei doi:

Mihai Gâdea: Dna avocat, cu toată dragostea, întrebările în această emisiune le pun eu.

Diana Şoşoacă (către medici): Mai sunt cazuri de gripă, că nu se mai vorbeşte?

Mihai Gâdea: Doamna senator!

Diana Şoşoacă: Da.

Mihai Gâdea: Ce mai faceţi?

Diana Şoşoacă: Foarte bine, mulţumesc, mă interesa şi pe mine să pun nişte întrebări, eu nu ştiu unde este gripa.

Mihai Gâdea: Da, eu apreciez prezenţele dumneavoastră de fiecare dată.

Diana Şoşoacă: Dar eu chiar vreau să ştiu.

Mihai Gâdea: Ascultaţi puţin. Să ştiţi o chestie, la o doamnă, e uşor neplăcut şi nu vă dau lecţii publice, dar mă puneţi în situaţia asta, în momentul în care interveniţi absolut peste oricine care vorbeşte este o chestie lipsită de politeţe şi de ştaif.

Diana Şoşoacă: Domnule Gâdea…

Mihai Gâdea: Da, doamna senator.

Diana Şoşoacă: Cred că cea mai mare lipsă de politeţe o aveţi dumneavoastră.

Mihai Gâdea: Ia să vedem, doamna senator, cum? (Vorbesc unul peste celălalt)

Mihai Gâdea: Dacă dumneavoastră nu respectaţi dialogul, să ştiţi că vă opresc şi microfonul.

Diana Şoşoacă: Nicio problemă, este Antena 3, unde oricum se opreşte microfonul şi oricum de-a lungul anului trecut am avut parte de un abuz psiho-emoţional.

Mihai Gâdea: Se vede că sunteţi abuzată, să ştiţi, se vede, sunteţi abuzată masiv.