Redactia.ro
Home » Monden » Dieta Oanei Roman. Vedeta a trecut de la mărimea 50 la 42! Cum a reușit să slăbească

Dieta Oanei Roman. Vedeta a trecut de la mărimea 50 la 42! Cum a reușit să slăbească

GALERIE FOTO (3) cum a slabit oana roman

Dieta Oanei Roman. De-a lungul anilor, greutatea Oanei Roman a fluctuat destul de mult. În urmă cu un an, vedeta TV a decis să facă o schimbare în planul ei alimentar, iar rezultatele n-au întârziat să apară. De la mărimea 50 a ajuns la 42, fără diete stricte, operație la stomac ori înfometare. Cum a reușit să slăbească?

Oana Roman a slăbit drastic. Ce dietă a urmat pentru a topi kilogramele

Oana Roman a topit kilogramele în ultimul an și a reușit asta fără să apeleze la bisturiu, diete stricte ori înfometare. Vedeta TV a povestit despre toate acestea într-un grup de Facebook (n.r. Nu mai port), dorind să împărtășească experiența ei cu alte tinere care se confruntă cu astfel de probleme. Ea le-a mărturisit că poți slăbi sănătos, fără diete care să-ți pună viața ori sănătatea în pericol. „Din noiembrie am început un program de slăbire. Care a dat roade. Fără operație la stomac, fără diete drastice.”, își începea ea pledoaria.

kilograme oana roman
A topit foarte multe kilograme. A trecut de la mărimea 50 la 42.

Care e secretul ei? „Doar proceduri de remodelare corporală și mâncare puțină, dar din toate.”, a povestit fiica lui Petre Roman despre dieta care a ajutat-o să slăbească considerabil într-un an. Oana Roman a mai precizat că-n prezent a trecut la măsura 42, după ce anul trecut a purtat mărimea 50. Drept dovadă, ea a postat și perechea de blugi proaspăt achiziționată, în comparație cu cea purtată anul trecut.

Cum a reușit să slăbească vedeta TV

Oana Roman (44) a vorbit și despre jignirile și umilințele pe care a trebuit să le suporte din cauza kilogramelor în plus de-a lungul anilor.

Nu vă pot descrie în cuvinte ce înseamnă pt mine faptul ca am intrat în blugi skinny măsura 42. De la 50. Ce bucurie, ce mândrie, ce satisfacție.
Da. Se poate. Nu mă laud dar vreau să arăt ca se poate și ca pot fi eventual un exemplu pt cine încă nu si a luat inima în dinți ca sa încerce. Nu am început acest proces de slăbire pt alții, pt cei care m au călcat în picioare, jignit și umilit ani de zile. Ci pentru mine. Pt a mi demonstra mie ca pot sa o fac și pe asta. Si satisfacția e pe măsură. În poze, blugii de anul trecut măsura 50 peste care cei de azi, masura 42. Se vede diferența. Si una cu înainte si după, între poze este diferența de fix un an.”, a povestit ea pe grup.

dieta oanei roman
Dieta Oanei Roman.
Loading...