Redactia.ro
Home » ROMANIA TV » Dorința din arest a lui Gheorghe Dincă. Toți se așteaptă la ce e mai rău

Dorința din arest a lui Gheorghe Dincă. Toți se așteaptă la ce e mai rău

dorința din arest a lui gheorghe dincă

Dorința din arest a lui Gheorghe Dincă. Ultimele săptămâni s-au dovedit extrem de solicitante și tensionate pentru Gheorghe Dincă. Bărbatului i s-a prelungit arestul preventiv în așteptarea unui proces și-a unei sentințe. Motiv pentru care Dincă a cedat și a cerut să i se îndeplinească o ultimă dorință.

Gheorghe Dincă a cedat în pușcărie. Ce le-a cerut oamenilor legii

Potrivit celor apropiați anchetei, Dincă și-ar fi exprimat dorința de a se confesa. El a cedat tensiunii din arest și dorește să se mărturisească în fața unui om al lui Dumnezeu. Inculpatul în cazul Caracal cere ca un preot să-l viziteze în celulă și să-l asculte.

„Un alt adevăr îl spui preotului decât anchetatorilor, şi s-a dat ordin pe unitate: «Opriţi preotul! Să nu aibă ăsta acces la vreun popă! S-a terminat cu noi! Dacă-şi dă ăsta drumul la popă, şi spune ăsta ce-o fi făcut, cum a făcut, ori ne mai face 20 de dosare, cu 20 de moarte răpite, p-astea nu le mai recunoaşte, mai spune pe unde-au plecat, ne-am nenorocit! Până nu terminăm ancheta, niciun popă! Păziţi-l de popă, să nu recunoască la vreun popă ce a făcut ăsta cu adevărat!». Am spus că e ordin pe unitate, dacă se apropie vreun popă de Dincă, e nenorocire”, a spus Tonel Pop, avocatul familiei Melencu.

Dorința din arest a lui Gheorghe Dincă. Anchetatorii îi refuză dorința

Fără a se face prea multe declarații pe subiect, doleanța lui Dincă a fost ignorată. Potrivit avocatului Tonel Pop, oamenii legii nu-i vor permite unui preot să-l viziteze în arest. O explicație ar fi că se tem ca Dincă să nu-și pună capăt zilelor odată ce s-a spovedit. Iar altă temere ar fi faptul că odată ce-și recunoaște faptele în fața unui preot, nu o va mai face în fața oamenilor legii. „Ăştia mor de frica la popă. Că spune ăsta la popă ce-a făcut. Procurorii sunt timoraţi, sunt terminaţi, să nu se-apropie vreun popă de ăsta, pentru că el vrea neapărat un popă şi ăştia sunt terminaţi!”, a mai punctat avocatul.

Loading...