Redactia.ro
Home » Monden » Drew Barrymore, apariția cu care și-a șocat fanii! Îngerașul roșcat al lui Charlie nu mai e ce a fost, cum arată actrița fără machiaj

Drew Barrymore, apariția cu care și-a șocat fanii! Îngerașul roșcat al lui Charlie nu mai e ce a fost, cum arată actrița fără machiaj

GALERIE FOTO (7)

Spui Drew Barrymore și îți vine în minte imediat bomba roșcată din Îngerii lui Charlie. Însă ultima apariție a divei de la Hollywood i-a lăsat mască pe toți! Dacă în anii 2000 făcea furori alături de colegele Camerun Diaz și Lucie Liu, acum Drew Barrymore nu mai este ce a fost.

Drew Barrymore a început luna martie cu vestita “curățenie de primăvară” în dressingul său uriaș din luxosul apartament al vedetei – un duplex cu patru dormitoare care valorează circa 8,3 milioane de dolari, situat pe elegantul bulevard Park Avenue din Manhattan.

„Este 1 martie. Sunt o femeie pe marginea prăpastiei Îmi organizez viața după Marie Kondo”, a mărturisit câștigătoarea Globului de Aur, făcând referire la serialul Netflix Curățenie cu Marie Kondo , în care experta japoneză în organizarea casei propune spectatorilor să păstreze în locuințele lor doar ceea ce le “aduce bucurie”.

Pe lângă șocul haosului din mijlocul dressingului, prin care rătăceau și cele două pisici ale lui Drew Barrymore, actrița i-a lăsat mască pe toți și cu look-ul său total diferit față de cum o știu fanii ei.

Drew Barrymore, apariția cu care și-a șocat fanii

La cei 46 de ani, Drew Barrymore s-a postat pe Instagram deloc machiată, cu părul când prins, când răvășit, în așa fel încât fanii ei abia o puteau recunoaște în postura de “casnică”. Nici la capitalul “ținută”, Drew Barrymore nu a fost prea pare să se fi stresat pentru acest video. Starul de la Hollywood poartă haine lejere de casă, așa cum rar o vedem.

„Voi face curățenia de primăvară și sper că asta îmi va oferi un sentiment de control, deoarece este singurul lucru pe care îl pot controla”, a explicat Barrymore celor peste 22,5 milioane de urmăritori de pe Instagram.

“Totul se simte scăpat de control. (…) Dacă reușesc să scap de organizarea dulapului principal, cât de incitant sună, nu? Curățenie de primăvară fericită tuturor. Să aducă tot ce căutați!”

Printre cei care au reacționat la postarea lui Drew Barrymore s-a numărat și fostul soț al actriței, comediantul Tom Green, în vârstă de 49 de ani, care a postat trei emojiuri care “râd cu lacrimi”.

Drew Barrymore, dependentă de alcool și droguri

Din fericire, imaginea actriței e mult mai curată decât cea în trecut, când s-a luptat cu dependența de alcool. Pe atunci, toate ziarele de scandal titrau despre o decădere a starului copil de la Hollywood. Din fericire, actrița și-a învins dependența de alcool internându-se într-o clinică de reabilitare. De atunci, Drew nu a mai băut.

Drew Barrymore a fost de mică un copil-problemă – actrița consumat primul pahar de vin la 9 ani, a fumat marijuana la 10, iar la 12 ani trecuse la cocaină. La 13 ani fusese deja în 2 centre de dezintoxicare. Recent, starul din Charlies Angels a vorbit deschis despre problemele ei, dar și despre perioada în care a fost instituționalizată.

„Nu mi-a plăcut să stau la izolare. Am fost extrem de rebelă. Am pornit adevărate revolte pe-acolo. Erau o mulțime de copii în situația mea și mama pur și simplu nu mai știa ce să facă cu mine”, mărturisea Drew.

Luam droguri. Eram complet scăpată de sub control. Disperată, mama m-a dus acolo, fiindcă nu știa încotro să se mai îndrepte. Iar locul ăla chiar m-a ajutat și mi-a salvat viața. Acum n-aș shimba nimic’, a completat Drew Barrymore.

Drew Barrymore, revedere cu fostul soț după 15 ani la TV

Drew Barrymore și Tom Green au divorțat în 2002, după doar 15 luni de mariaj. Cei doi foști soți s-au văzut prima data după 15 ani de la despărțire, pe 25 septembrie 2020, când Green a acceptat să fie invitat al emisiunii sale de televiziune.

Momentul a fost unul vizibil emoționant pentru amândoi actorii. Mai mult de atât, Drew Barrymore nu și-a mai putut stăpâni lacrimile când au început să deapene amintiri. Revederea dintre cei doi foști s-a petrecut chiar la TV, Tom Green fiind invitat la showul pe care roșcata din Îngerii lui Charlie îl prezintă, din 2020, la un post de televiziune din New York.

 

Drew Barrymore, desculță pe stradă

Actrița Drew Barrymore a fost fotografiată de paparazzi pe străzile din New York, însă un anumit aspect a atras imediat atenția.

Actrița purta o ținută lejeră, sport, avea un rucsac, însă ce a surprins pe toată lumea a fost faptul că vedeta era.. desculță.