Redactia.ro

Dublura Millei Jovovich din filmul „Resident Evil” mutilată pe viață

Dublura Millei Jovovich din filmul „Resident Evil” mutilată pe viață

Olivia Jackson a fost dublura Millei Jovovich în filmul „Resident Evil”. Din nefericire, aceasta a suferit un grav accident în timp ce filma o scenă de acțiune. Oliviei i-a fost amputată o mână.

Dublura Millei Jovovich din filmul „Resident Evil” mutilată pe viață

Olivia Jackson a jucat în pelicula „Resident Evil: The Final Chapter” ca dublură. Aceasta a dat echipa de producție a filmului în judecată după ce a suferit un accident grav de motocicletă, în timp ce filma o scenă de acțiune. Accidentul s-a produs în 2015, în timp ce Olivia.  o dubla pe actrița Milla. Jovovich în timpul unei scene de acțiune. Potrivit actriței, producătorii i-au cerut să realizeze o scenă foarte periculoasă cu motocicleta, în condiții meteo nefavorabile. Actrița a fost rănită grav, cascadoarea a suferit mai multe răni, iar medicii au fost nevoiți să îi amputeze o mână.

Actrița a dat echipa de producție în judecată

Olivia. Jackson a declarat că producătorii i-au promis că se vor ocupa de cheltuielile medicale și de tot ceea ce va avea nevoie, însă se pare că nimic nu a fost adevărat. Aceasta a susținut că i s-a precizat că toate accidentele suferite în timpul filmărilor, vor fi acoperite de asigurare. În urma accidentului, ea a primit suma de 33.000 de dolari și ulterior a descoperit că nu există niciun constract de asigurare.

Cascadoarea a realizat o scenă în care trebuia să conducă o motocicletă pe timp de ploaie, iar acest lucru a cauzat accidentarea Oliviei, care a stat 17 zile în comă. Din păcate, actrița a fost mutilată pe viață, iar cariera ei fiind compromisă.

A fost cu adevărat o săptămână îngrozitoare, cu dureri, insomnii, greață, dar lucrurile s-au mai îmbunătățit. Îi sunt recunoscătoare incredibilului chirurg Simon Lambert„, a declarat actrița.

Pelicula „Resident Evil: The final chapter” este a șasea și ultima parte din seria care a intrat în istoria filmelor drept cel mai de succes film inspirat din jocuri video.