Redactia.ro
Home » Știri » Ducesa de Cambridge, mesaj pentru Lilibeth Diana. Ce i-a transmis Kate nepoatei sale, fetița prințului Harry și a lui Meghan Markle

Ducesa de Cambridge, mesaj pentru Lilibeth Diana. Ce i-a transmis Kate nepoatei sale, fetița prințului Harry și a lui Meghan Markle

GALERIE FOTO (2)Ducesa de Cambridge, mesaj pentru Lilibeth Diana.

Ducesa de Cambridge, mesaj pentru Lilibeth Diana. Bucurie mare în familia Prințului Harry, după ce,  fiica sa, Lilibeth Diana,  a venit pe lume în urmă cu câteva zile. Kate Middleton a declarat jurnaliștilor că încă nu a văzut-o pe nepoata, dar abia așteaptă să se întâlnească cu ea.

Ducesa de Cambridge, mesaj pentru Lilibeth Diana. Ce i-a transmis Kate nepoatei sale, fetița prințului Harry și a lui Meghan Markle

Ducesa de Cambridge, mesaj pentru Lilibeth Diana. Venirea pe lume a fetiței prințului Harry și a lui Meghan Markle a adus mare bucurie în familia regală, lăsând deoparte controversele apărute în urma publicării numelui acesteia. Cu prilejul vizitei pe care a făcut-o la școală pentru copiii cu traume din comitatul Cornwall din sud-vestul Marii Britanii, unde se desfășoară Summitul G-7, Ducesa de Cambridge a fost întrebată despre nepoata ei. Aceasta a declarat că deocamdată nu a cunoscut-o pe micuța Lilibeth, dar abia așteaptă să o întâlnească. De asemenea, Kate i-a transmis și un mesaj nepoatei sale. „Îi doresc numai bine. Sunt dornică să o văd. Sper să fac acest lucru curând”, a răspuns Kate. Potrivit acesteia, ducesa nu a văzut-o pe fiica lui Harry prin apel video.

Lilibeth Diana a venit pe lume în urmă cu o săptămână, fiind cel de-al doilea copil al cuplului Harry-Meghan Markle. Fetița a primit numele Lilibeth, al cărui nume este un omagiu adus străbunicii sale, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, și mamei lui Harry, prințesa Diana. Nașterea micuțeai a avut loc după ce Harry și Meghan au părăsit Casa Regală și s-au mutat în Statele Unite ale Americii. Cei doi au decis să trăiască independent, motiv pentru care Harry a renunțat la resposanbilitățile regale. Lilibeth Diana este prima strănepoată a Reginei care se naște în afara Marii Britanii. Fetița celor doi a venit pe lume la două luni de la moartea prințului de Edinburgh, care s-a stins din viață la vârsta de 99 de ani.

Drama suferită de Meghan Markle

În cadrul unui interviu acordat anul trecut, Meghan Markle a dezvăluit că a suferit un avort spontan în luna iulie. Ducii de Sussex au trecut prin momente cumplite, după ce fosta actriță, 39 de ani, a pierdut un copil.

Meghan si printul Harry

Soția lui Harry a povestit că a simțit o crampă ascuțită și a căzut pe podea cu primul copil în brațe, fredonând un cântec de leagăn pentru a menține calmul, dar în tot acest timp, știa că își pierde cel de-al doilea copil. ”Era o dimineață de iulie ca oricare alta: am făcut micul dejun, am hrănit câinii, mi-am luat vitaminele, am găsit șoseta lipsă, am scos creionul rostogolit pe sub masă și mi-am prins părul în coadă înainte de a ridica bebelușul din pătuțul lui. După ce i-am schimbat scutecul, am simțit o durere ascuțită. Am căzut pe podea cu cel mic în brațe, în timp ce îngânam un cântec de leagăn care să ne liniștească pe amândoi. Simțeam, în timp ce-mi țineam strâns primul copil, cum îl pierdeam pe al doilea. Câteva ore mai târziu, zăceam pe un pat de spital, ținându-mi soțul de mână. Simțeam umezeala palmei lui și i-am sărutat degetele, care erau ude de la lacrimile noastre, ale amândurora. Uitându-mă la pereții albi și reci, mă întrebam cum ne vom reveni din asta”, a povestit Meghan.

Etichete: