Redactia.ro
Home » Monden » Ea are 29 de ani, el este cu 31 de ani mai în vârstă. Actorul Sean Penn, apariție de senzație alături de soția tinerică

Ea are 29 de ani, el este cu 31 de ani mai în vârstă. Actorul Sean Penn, apariție de senzație alături de soția tinerică

GALERIE FOTO (6)Ea are 29 de ani, el este cu 31 de ani mai în vârstă.

Ea are 29 de ani, el este cu 31 de ani mai în vârstă. Actorul american Sean Penn s-a căsătorit în mare secret cu Leila Georg, în vârstă de 29 de ani. Cei doi sunt împreună de patru ani, iar acum au decis să-și unească destinele. Recent, cei doi au fost surprinși ținându-se de mână, în timp ce se bucurau de o zi superbă în Malibu.

Ea are 29 de ani, el este cu 31 de ani mai în vârstă. Actorul Sean Penn, apariție de senzație alături de soția tinerică

Ea are 29 de ani, el este cu 31 de ani mai în vârstă. Sean Penn și Leila George s-au căsătorit într-o ceremonie secretă, după ce soția producătoruli Mike Mesavoy, Irena, a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini de la fericitul eveniment. „Suntem atat de fericiti ca @leilageorge #seanpenn s-au casatorit. Va iubim„, a scris prietena celor doi. Deși el are 60 de ani și ea 29 de ani, acest lucru nu a contat pentru cei doi îndrăgostiți care au decis să-și unească destinele după 4 ani de relație.

Actorul american este la cea de-a treia căsătorie, fiind căsătorit în trecut cu Madonna și Robin Wright. Pentru tânăra Leila, este prima căsătorie. Recent, Sean și Leila Penn au fost surprinși ținându-se de mână pe străzile din Malibu. Aceștia au luat prânzul în zonă, după care s-au plimbat ca doi îndrăgostiți. Starul din celebrul film I am Sam a adoptat o vestimentație lejeră, fiind îmbrăcat într-o pereche de blugi albaștri rupți și o flanelă dungată peste un tricou negru. Actrița australiană a adoptat o ținută de plajă, care i-a scos în evidență picioarele sexy și lenjeria intimă.

Penn a confirmat relația cu Leila și a declarat că s-au căsătorit în secret vara trecută, în plină pandemie de coroanvirus. „Am făcut o nuntă COVID. Vreau să spun că a fost un comisar județean prin Zoom și ceremonia a avut loc în casă , iar alături au fost cei doi copii ai mei și fratele ei”, a declarat actorul. Leila este doar cu câteva luni mai tânără decât fiica lui Penn, Dylan, care are 30 de ani, și cu doi ani mai mare decât fiul lui, Hopper, 27 de ani. Actorul american are doi copii cu Robin Wright, iar Dylan și Hopper joacă alături de tatăl lor în filmul Falg Day care va avea premiera anul acesta.

Cine este Leila George

Leila George s-a născut în Australia și este fiica producătoruli Vincent D’Onofrio cu actrița Greta Scacchi. Aceasta a preferat să mențină discretă relația cu Sean Penn, aceasta având 24 de ani când l-a cunoscut pe celebrul actor. În ultimii ani, cei doi au fost implicați în mai multe acțiuni caritabile pentru cauza animalelor.

În urmă cu câteva zile, Sean Penn declara că este extrem de îndrăgostit și se simte mândru că are alături de el o femeie ca Leila. „Cei care cunosc minunatele femei australiene, stiu ca ele se afla la conducerea oricarui eveniment important”, a spus vedeta de la Hollywood. Sean Penn este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, primind de două ori premiul pentru Cel mai bun rol principal, în 2003 pentru rolul din „Mystic River“ şi în 2008 pentru „Milk“.

Anterior acestei căsătorii, Sean Penn a fost cuplat cu Charlize Theron, actrița pe care presa a numit-o de multe ori „cea mai frumoasă femeie din lume”.

Etichete: