Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » El are 92, ea 29. După o lună de căsătorie, femeia a aflat adevărul

El are 92, ea 29. După o lună de căsătorie, femeia a aflat adevărul

O poveste mai puțin obișnuită face înconjurul lumii. El are 92, iar ea doar 29. La o lună după căsătorie, femeia a aflat adevărul. Ce va trebui să suporte până la sfârșitul vieții?

La o lună după nuntă, femeia a aflat adevărul

Mulți au privit cu scepticism când au fost invitați la o nuntă în care diferența dintre miri era de peste 60 de ani. Totuși, mirii susțin că nu este nimic anormal la relația ori mariajul lor. Charity Mumba este originară din Zambia și avea doar 29 de ani la momentul în care s-a căsătorit cu Peter Grooves. Acesta din urmă este nonagenar, care locuia în Africa de Sud.

Despre Peter Grooves se știe că este un om de afaceri înstărit, deși averea lui n-a fost nicicând declarată. Nunta lor a creat isterie în presa de pretutindeni, mulți criticând-o pe mireasă pentru că s-a căsătorit din interes. „Este trist că femeile de azi nu mai știu cum să muncească din greu, ci pur și simplu se agață de un bătrân terminat, care va muri cât de curând, doar pentru a-i moșteni averea.”, spune un internaut.

Cum se apără mireasa

Culmea e că mireasa spune că nu s-a căsătorit pentru bani, ci pentru că… rămăsese nemăritată. Ea spune că în societatea în care trăiește e păcat să fii nemăritată la 29 de ani, așa că a făcut pasul cel mare fără să se gândească prea mult. Totuși, nu se aștepta ca nunta ei să creeze o așa tensiune și că oamenii o pot critica fără să o cunoască.

Charity mai spune că e întristată că acum trebuie să trăiască restul vieții ei cu stigma că s-a căsătorit din interes, cu un bărbat în vârstă.

Loading...