Redactia.ro
Home » Știri » Elena Chiriac, apariție senzațională în Grecia. Ce a lăsat la iveală: „Mai vrem poze din unghiul ăsta”

Elena Chiriac, apariție senzațională în Grecia. Ce a lăsat la iveală: „Mai vrem poze din unghiul ăsta”

GALERIE FOTO (4)Elena Chiriac, apariție senzațională în Grecia. Ce a lăsat la iveală: „Mai vrem poze din unghiul ăsta”

Elena Chiriac a plecat în vacanță în Grecia, iar de acolo a publicat fotografii. Fanii au putut să o vadă inclusiv în costum de baie, iar unul i-a spus că ar vrea să vadă mai multe poze dintr-o anumită poziție a ei.

Elena Chiriac, apariție de senzație în Grecia. Ce au surprins fanii: „Mai vrem poze din unghiul ăsta”

Elena Chiriac a mers în Grecia, de unde, evident, a început să publice fotografii, spre entuziasmul fanilor. Aflată pe plajele din Mykonos, fosta concurentă Survivor România a spus cât de bine se simte acolo. „Trăiesc pentru astfel de clipe”, a scris ea în engleză într-unul dintre story-uri.

Foto: captura story Instagram/Elena Chiriac
Foto: captura story Instagram/Elena Chiriac

Elena Chiriac a publicat pe Instagram inclusiv o poză în care apare îmbrăcată în costum de baie. Ea stă cu spatele și pare că privește, îngândurată, în depărtare. Această fotografie în care tânăra de 20 de ani este îmbrăcată sumar, de vară, a dat complet fanii peste cap. Foarte mulți i-au lăsat mesaje în care au spus că nici n-au observat împrejurimile, pentru că ea a ieșit în evidență.

„Mai vrem poze din unghiul asta la lac 👀♥️”, a scris un tip, „Ce tipă fierbinte”, „Doamne”,„Elena ai încins toate spiritele! Esti mișto fata dragă!💖💖💖💖💖💖”, „A văzut cineva lacul ? 😂😂”, sunt doar câteva dintre comentariile de pe Instagram la această postare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elena Chiriac (@elennaq)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elena Chiriac (@elennaq)

Cum se înțeleg Alex Delea și Elena Chiriac, după zvonul că ar avea o relație

Despre Elena Chiriac și Alex Delea, ambii foști concurenți Survivor România, cu Delea câștigător, s-a spus că ar avea o idilă. Cel puțin, asta s-a zvonit în presă și printre fanii show-ului, care și-ar fi dorit ca ei să formeze un cuplu. Totuși, Alex Delea a lămurit treaba într-un interviu.

„Cu Elena am rămas în relații foarte bune: vorbim, ne scriem, suntem prieteni. Am văzut speculațiile, dar lumea poate scrie și poate vorbi!”, a spus Alex Delea pentru Viva.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro