Redactia.ro
Home » Știri » Elevă din Câmpina suspectă de coronavirus. Cursurile liceului au fost suspendate

Elevă din Câmpina suspectă de coronavirus. Cursurile liceului au fost suspendate

GALERIE FOTO (2) Elevă din Câmpina suspectă de coronavirus. Cursurile liceului au fost suspendate

Elevă din Câmpina suspectă de coronavirus.Cursurile liceului au fost suspendate. O tânără în vârstă de 19 ani, întoarsă recent din Italia este suspectă de coronavirus. Din cauza aceasta, cursurile liceului la care eleva învață au fost suspendate.

Elevă din Câmpina suspectă de coronavirus. Cursurile liceului au fost suspendate

Potrivit Mediafax, cursurile unui liceu din Câmpina au fost suspendadte după ce o elevă de 19 ani este suspectă de noul virus. Tânăra s-a întors de curând din Italia. Directorul liceului Tehnologic Energetic Câmpina, a precizat că a Inspectoratul școalar Prahova a primit o adresă de la DSP Prahova.

DSP Prahova a făcut joi un triaj în liceul din Câmpina și în urma acestuia au trimis-o pe fata de 19 ani acasă, ulterior aceasta a sunat la 112. Medicii așteaptă rezultatul testului.

Azi cursurile sunt suspendate să facem dezinfecția. Există o suspiciune de coronavirus. E o fată de la noi din școală care a fost în Italia. S-a întorsd pe 25 februarie, a plecat cu un fel de gripă și s-a întors cu aceleași simptome. A venit acasă, s-a adresat medicului de familie care i-a spus că e o răceală și poate merge la școală, așa cum am înțeles eu„, a declarat directorul liceulu.

Loading...