Redactia.ro
Home » Monden » Eliminare surpriză la Survivor. Câți bani a primit Ștefania Stănilă pentru 20 de săptămâni în Republica Dominicană

Eliminare surpriză la Survivor. Câți bani a primit Ștefania Stănilă pentru 20 de săptămâni în Republica Dominicană

GALERIE FOTO (3) Câți bani a primit Ștefania Stănilă de la Survivor

Ultima ediție a competiției din Republica Dominicană a stârnit o mulțime de controverse, după eliminarea uneia dintre concurentele care se presupune că ar fi trebuit să câștige marele premiu. Ștefania Stănilă a plecat acasă, dar nu oricum, ci cu buzunarele pline de bani. Iată cât va încasa fosta Faimoasă, după ce va ajunge în România.

Nimeni nu se aștepta ca una dintre fetele care au intrat în competiție încă din prima săptămână a lunii ianuarie să plece acasă acum, când mai este numai un pas până la finală. Din păcate, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, iar Ștefania a fost nevoită să își ia adio de la marele premiu. Chiar și așa, este important de menționat că tânăra nu va pleca acasă cu buzunarele goale, ba din contră, va încasa o sumă frumușică din partea producătorilor de la Pro TV.

Câți bani va încasa Ștefania Stănilă de la Survivor România 2023

Condițiile grele pe care majoritatea concurenților le au de înfruntat în Republica Dominicană i-au făcut de-a lungul timpului pe producători să crească bugetul. Astfel, fiecare concurent a primit o anumită sumă de bani pentru a putea compensa într-un fel sau altul situația în care vor fi puși. Excepție sunt cei care au ales să abandoneze de-a lungul timpului competiția. Pentru ei a existat o clauză în contract ce îi obligă să returneze o sumă colosală producătorilor.

În cazul Ștefaniei Stănilă nu este vorba despre abandon, ci despre eliminare, motiv pentru care tânăra va pleca acasă cu zeci de mii de euro. Gimnasta a reușit să petreacă 20 de săptămâni în competiție, motiv pentru care s-a ales cu aproximativ 30.000 de euro. Pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană, Ștefania a primit 1.500 de euro, motiv pentru care se poate declara mulțumită de reușita sa, chiar dacă nu a putut încasa marele premiu pus în joc.

Ștefania Stănilă, eliminată de la Survivor
Ștefania Stănilă, eliminată de la Survivor

Reacția uimitoare a concurenților

În consiliul din seara trecută a fost dată vestea potrivit căreia Ștefania este cea care va pleca acasă. Colegii săi au rămas uimiți în momentul în care au aflat această veste și nu s-au putut abține să nu  spună câteva cuvinte. Carmen Grebenișan a fost vizibil afectată de ceea ce s-a întâmplat și și-a găsit cu greu cuvintele.

„Ești un om minunat. Sunt mandră că am luptat alături de o campioană”, i-a transmis Alexandra Porkolab.

„E mândru de tine (n.r tatăl Stefaniei), l-ai făcut cel mai mândru”i-a spus și Alexandra Ciomag cu ochii în lacrimi.

Ștefania Stănilă a părăsit competiția din Republica Dominicană
Ștefania Stănilă a părăsit competiția din Republica Dominicană

Ce mesaj a transmis Ștefania, după eliminare

Înainte de a părăsi consiliul în care se afla alături de ceilalți concurenți, Ștefania a ținut un discurs care i-a emoționat pe toți. Gimnasta a mărturisit că nu credea că visul său va lua sfârșit în această etapă a competiției, deoarece se vedea câștigând marele premiu și făcându-și tatăl mândru. De asemenea, a ținut să le mulțumească tuturor celor care au crezut în ea și au susținut-o.

„Nu-mi vine să cred că visul meu se termină aici. Deși am avut astăzi o mică accidentare, după am fost la reward, am vorbit cu mama mea și m-a încărcat atât de tare încât puteam trece peste orice obstacol. Chiar mă întristează faptul că durerea din sufletul ei este mult mai mare decât durerea propriu zisă pe care o am la genunchi. Mă doare, mă doare foarte tare pentru că simțeam că pot mai mult de atât și nu-mi pare rău de absolut nimic.

Nu-mi pare rău de nimic din ce-am făcut aici și sigur așa trebuie să fie și ceva mai bun mă așteaptă acasă. Mi-aș fi dorit să-mi duc visul mai departe. Mă doare și simt că ceva încă rămâne aici în Survivor. Nu-mi vine să cred domnul Dan, sunt împăcată cu absolut tot ce am făcut. E greu, chiar e greu, mi-aș fi dorit să ajung în ultima săptămână din marea finala și țin minte domnul Dan, prima oară când am fost la casting și v-am întâlnit pe dumneavoastră și am fost foarte onorată că v-am văzut. Flacăra de campion e încă în mine”a spus Ștefania Stănilă cu ochii în lacrimi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: