Redactia.ro
Home » Monden » Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu, pe aceeași trotinetă: „M-a dat o tură”

Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu, pe aceeași trotinetă: „M-a dat o tură”

Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu au devenit prieteni apropiați în urma competiției „Survivor România”, unde au mai avut parte de unele altercații și neînțelegeri .

La eliminarea dansatorului Emil Rengle, din competiția „Survivor România”, Cătălin Zmărăndescu a refuzat să îl salute, lăsând de înțeles că nu și-ar dori să interacționeze cu acesta, mai ales în afara competiției. Iată că cei doi au dezmințit zvonurile și s-au împrietenit!

Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu, la plimbare, pe aceeași trotinetă

Emil Rengle, unul dintre cei mai îndrăgiți dansatori și Cătălin Zmărăndescu, maestru în arte marțiale, se văd des, de la terminarea competiției la care au participat și au fost rivali. Vezi cum au fost surprinși cei doi!

Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu au luat masa împreună, în oraș, apoi s-au plimbat împreună, pe aceeași trotinetă:

„M-a dat o tură”, a fost mesajul lui Emil, în legătură cu filmulețul postat pe platforma online, Instagram.

Fanii au apreciat prietenia dintre Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu

Internauții au apreciat umorul celor două vedete și au lăsat numeroase comentarii:

“Jack și Rose”, “Cuplul anului”, “Cel mai mult îmi place la tine disciplina,simțul umorului, nebunia de care avem nevoie cu toții si prietenia cu Zmarandescu, deși l am criticat dur la început dar de fapt m am convins că-i un tip super OK”, au fost doar câteva dintre reacții.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Emil Rengle (@rengle.now)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Emil Rengle (@rengle.now)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Emil Rengle (@rengle.now)

De ce nu s-au înțeles Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu în timpul competiției

Zmărăndescu a susținut că Emil i-ar fi făcut avansuri, în timpul competiției:

„Singurele avansuri, ca să zic așa, au venit din partea lui Emil. Mi-a zis că arăt bine, că am slăbit. Am tăcut și o zi nu l-am băgat în seamă. Mi-a zis că arăt cool. Dacă astea sunt avansuri le iau și eu ca atare. Emil e un tip despre care nu știi dacă glumește sau e serios. Eu a tratat-o ca pe o glumă”, a povestit Zmărăndescu.

Moment în care și Emil a făcut o declarație publică:

„Măi, Cătălin… ce susții tu aici? Hai că ne stă chiar drăguț unul lângă altul, un fel de David și Goliat. Mamă, ce acuzații îmi aduci Cătălin! Ție îți e dor de mine, băiatule. Cu cât mai multe articole văd, cu atât îmi place mai mult de noi unul lângă altul. Și da… niciodată nu știi când glumesc sau când sunt serios. OK! După ce a slăbit, Cătălin chiar a devenit hot și l-am complimentat. I-am zis că e hot, însă de la complimente până la a face avansuri este mult. Mulți bărbați nu sunt obișnuiți să primească complimente de la alți bărbați. Nu-mi pasă cum reacționează lumea! Dacă complimentezi pe cineva o fac pentru mine, o fac pentru că îmi place ce văd”, a spus atunci Emil Rengle pe rețelele de socializare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: