Redactia.ro
Home » Monden » Emily Burghelea, ceartă de proporții cu iubitul misterios. Ce a supărat-o pe fosta asistentă TV

Emily Burghelea, ceartă de proporții cu iubitul misterios. Ce a supărat-o pe fosta asistentă TV

Emily Burghelea a apărut pe rețelele de socializare cu ochii umflați de plâns și cu machiajul întins. Fosta asistentăde la Antena 1 a povestit despre cearta pe care a avut-o cu logodnicul ei,  Andrei. 

 

Emily Burghelea, ceartă de proporții cu logodnicul

 

Lucrurile dintre Emily Burghelea și iubitul ei nu stau tocmai roz. Deși trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, Emily Burghelea și Andrei s-au certat la doar două zile de la logodnă. Noaptea trecută, vedeta le-a povestit fanilor care este motivul care a dus la cearta dintre cei doi. Frumoasa blondină a ajuns să plângă și a apărut în fața fanilor într-o ipostază umilitoare. Conflictul ar fi pornit din cauza faptului că iubitul său a filmat-o dezbrăcată și a păcălit-o că va face filmulețul public.

Cu ochii umflați și machiajul întins, Emily Burghelea nu a ezitat să vorbească despre cearta cu logodnicul ei. ,,Bună, prieteni! Vreau să vă spun că am plâns până acum, dar, mi-am revenit pentru că mi-am pus «Sex and the City» și cumva mă simt mai bine. Ideea e că a început să mă deranjeze foarte tare modul în care iubitul meu gestionează toată situația asta cu Instagramul. Adică, eu nu am crezut nicio secundă că el se va ține de cuvânt și mă va filma în toate ipostazele posibile și imposibile. Și tocmai ne-am certat, pentru că a intrat peste mine în cameră, cum ați văzut că intră în permanență, doar că eu eram dezbrăcată și într-o poziție în care nu eram neapărat comfortabilă să mă arăt pe Internet. El, evident, a insistat să posteze clipul, a zis că la el pe Instagram, totul este natural și pe el nu-l interesează detaliile astea, că eram decentă și asta e tot ce contează. Am început să plâng, evident. Mi-a spus că l-a postat, am început să plâng și mai tare. Până la urmă, nu l-a postat”, a dezvăluit fosta asistentă de la ”Acces Direct” pe Insta Stories.

 

 

Emily vrea să se răzbune pe logodnicul ei

 

Fosta asistentă TV nu a ezitat să ceară ajutorul internauților, dindorința de a se răzbuna pe logodnicul ei. ,,Ideea e că îmi doresc să-l pun și eu pe el în situații neplăcute, cum mă pune el pe mine. Nu vede clipurile astea, i-am dat hide (n.r.: a activat opțiunea de a le ascunde) – el habar n-are că se poate și treaba asta. Am nevoie de sugestii… nu știu ce să-i fac; să-i pun o găleată de apă în cap, să arunc cu făină pe el, nu știu. Dar, m-am enervat atât de tare în seara asta, încât sunt în stare să îi fac orice”, a mai adăugat Emily Burghelea.

“Nu vreau sub nicio formă să cedez și să-i spun: «Șterge, Doamne iartă-mă Instagramul ăla», pentru că nu vreau, pentru că am orgoliu, pentru că eu i l-am făcut și eu i l-am băgat pe gât”, a mărturisit într-un mesaj video fosta asistentă de la Acces Direct.

Partenerul lui Emily Butrghelea a cerut-o în căsătorie în platoul d eteleviziune de la “Teo Show”. Emily  a avut o surpriză de proporții, având în vedere că iubotul ei nu a mai apărut niciodată la TV și că nu îi place să fie filmat.

Loading...