Redactia.ro
Home » Știri » Epidemiologul roman Molnar Geza, semnal de alarmă! Alimentele care NU trebuie consumate în PANDEMIE

Epidemiologul roman Molnar Geza, semnal de alarmă! Alimentele care NU trebuie consumate în PANDEMIE

GALERIE FOTO (2) Epidemiologul roman Molnar Geza, semnal de alarmă! Alimentele care NU trebuie consumate în PANDEMIE

Epidemiologul roman Molnar Geza, semnal de alarmă! Alimentele care NU trebuie consumate în PANDEMIE. Români, dacă țineți la sănătatea voastră și a celor din jur, NU mai faceți asta!

Marea majoritate a românilor a depins un obicei care dăunează în timpul acestei pandemii. De fiecare dată când mergem la cumpărături avem tendința de a pipăi alimentele pentru a încerca să ne dăm seama dacă sunt așa cum ne plac nouă sau nu. Ei bine, epidemiologul român Molnar Geza trage un semnal de alarmă și explică de ce trebuie să încetăm.

„Mergem la cumpărături și pipăim portocalele și bananele înainte de a le alege. E un obicei prost, iar aceste alimente ar fi bine să fie evitate. Nu trebuie să facem nimic cu ambalajele. În cel mai exigent caz, ambalajele pot fi șterse cu o cârpă umedă, cu un detergent sau cu un dezinfectant obișnuit pe bază de clor”, a explicat Molnar Geza.

Români, fiți responsabili și respectați regulile

Este imperios necesar ca toată lumea să respecte regulile impuse de autorități și să țină cont de sfaturile medicilor. Este important să conștientizăm pericolul în care ne aflăm și la care ne expunem dacă nu respectăm câteva reguli simple de igienă. Este important să nu privim cu superficialitate lucrurile din jurul nostru și să conștientizăm că putem să fim noi următorii pacienți confirmați pozitiv cu COVID-19. Dacă pentru unii viața nu reprezintă nimic, pentru alții este totul. Gândiți-vă la aproape, la rude, la persoanele dragi care v-ar provoca cu adevărat suferință prin nerespectarea acestor reguli. STAȚI ACASĂ ȘI NU MAI ATINGEȚI TOATE PRODUSE PRIN MAGAZINE.

Ministerul Sănătății ne învață cum trebuie să ne comportăm CORECT pentru a ne feri de COVID-19. Suntem conectați non-stop la internet și prin platformele oficiale statul ne ține la curent cu fiecare modificare care apare în urma infectării cu noul tip de coronavirus. Au apărut și în România primele cazuri de decese. Acest lucru ar trebui să ne pună pe gânduri și să ne facă să conștientizăm că medicii au nevoie ca noi să respectăm regulile impuse de autorități când ieșim din casă pentru a-i trata pe cei deja bolnavi. Numărul locurilor sunt limitate, iar testele nu fac față numărului mare de pacienți. Prevenția face diferența.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: