Redactia.ro
Home » Monden » EXCLUSIV! Ce îi reproșează Horia Moculescu fostei sale soții, Mariana? Chiar ea l-a dat de gol: „Mă întreabă…”

EXCLUSIV! Ce îi reproșează Horia Moculescu fostei sale soții, Mariana? Chiar ea l-a dat de gol: „Mă întreabă…”

GALERIE FOTO (2)

Mariana Moculescu a acordat un interviu în exclusivitate pentru Redactia.ro în care a povestit despre fosta sa relație, perioada grea prin care a trecut, cum se simte acum și care este relația cu fiica sa, Nidia, dar și cu fostul soț Horia Moculescu.

Ce îi reproșează Horia Moculescu fostei sale soții Mariana. Chiar ea a făcut dezvăluiri

Mariana Moculescu a acordat un interviu în exclusivitate pentru Redactia.ro în care a povestit cum arată viața ei după întoarcerea în România. Vedeta a vorbit despre iadul pe care l-a trăit în Italia alături de fostul partener, despre relația sa cu Nidia, dar și despre cum se înțelege cu fostul soț Horia.

O bună perioadă de timp, în trecut, Mariana Moculescu și fostul ei soț, Horia Moculescu, au avut multe neînțelegeri care au degenerat și au creat un adevărat scandal care a fost foarte mediatizat la acea vreme. Acum, Mariana Moculescu susține că se află în relații bune cu fostul soț, ba mai mult țin legătura prin apeluri video.

Mariana Moculescu a povestit că Nidia este cea care îi leagă și că de fiecare dată când vorbește cu fiica sa, poartă un dialog și cu Horia Moculescu, cu care se pare că a dat la pace.

„Da, vorbim când mă sună Lidia pe videocall. Suntem în relații cordiale, civilizate, mă salută prin Nidia. Suntem în relații decente. Eu îl întreb de sănătate, el mă întreabă de ce m-am îngrășat.„, a fost mărturisirea Marianei Moculescu în exclusivitate pentru redactia.ro.

CITEȘTE ȘI : EXCLUSIV! Mariana Moculescu, despre ce a trăit alături de fostul iubit în Italia: „Era iadul”

Care este relația Marianei Moculescu cu fiica sa Nidia

Mult timp relația dintre Mariana Moculescu și fiica sa Nidia a scârțâit, iar cele două nu au fost chiar cele mai bune prietene. De când vedeta a revenit în țară aceasta a povestit că are o relație foarte bună cuf fiica sa. Din nefericire cele două au și aceeași problemă și anume suferă de depresie, coform declarațiilor Marianei Moculescu. Mariana Moculescu încercă cum poate ea mai bine să fie o mamă model și să îi fie alături Nidiei, cu sfaturi, cadouri și timp petrecut împreună.

Nu locuiesc cu Nidia. Acum de când am venit locuiesc în zona Calea Victoriei. Bineînțeles cu chirie. Într-un apartament, cu toate că s-a scris că locuiesc într-o garsonieră. Nu ar fi o problemă că s-a scris asta, dar locuiesc într-un apartament.

Sigur că țin legătura cu Nidia. Culmea este că și ea suferă de o depresie. Ia medicamente. Suntem amândouă suferinde. Ea locuiește în continuare în casa ei, alături de Horia. M-a vizitat de foarte multe ori și am încercat să îi ofer niște cadouri, le-a primit cu mare drag de fiecare dată, atât de Crăciun, de Paște, de ziua ei care este pe 1 mai. Și când pur și simplu avea nevoie de ceva.„, a mai povestit Mariana Moculescu.

CITEȘTE ȘI : EXCLUSIV! Mariana Moculescu s-a reprofilat! Ce meserie are și cu câți bani trăiește pe lună

Ba mai mult, Mariana Moculescu a dezăluit că este destul de îngrijorată pentru viitorul fiicei sale, Nidia. Vedeta a povestit că se gândește adesea că va veni un moment în care copilul său va rămâne fără sprijinul părinților și faptul că înncă nu are un soț o face să îi poarte și mai mult de grijă.

Am ieșit împreună la un program de masaj care a durat vreo 3 săptămâni. Eu i-am făcut cadoul acesta destul de costisitor. Vine în vizită la mine, am încercat să îi fac masaje faciale, s-a simțit foarte bine. I-am dăruit așa ce am putut. Este singurul meu copil și până la urmă ea nu mai are pe nimeni, doar pe tatăl ei și pe mine. Fratele ei vitreg a murit în Germania. E bine să profite de perioada asta în care mai are părinți. Trec zilele și mă gândesc și la Horia, dar mă gândesc și la mine. Zic, uite ce repede trece timpul, oare cum o să fie când nu vom mai fii nici eu, nici Horia pentru ea. Îmi fac griji pentru că nu are pe nimeni să o susțină. Ea nu are soț, nu are iubit. Deja îmi fac griji pentru viitorul ei. Să sperăm că totul va fi foarte bine.„, a declarat Mariana Moculescu.