Redactia.ro
Home » Exclusiv » EXCLUSIV Cristian Popescu Piedone, sus pe schele. Ipostaza inedită în care a fost surprins edilul Sectorului 5 al Capitalei FOTO

EXCLUSIV Cristian Popescu Piedone, sus pe schele. Ipostaza inedită în care a fost surprins edilul Sectorului 5 al Capitalei FOTO

GALERIE FOTO (6) Piedone

Cristian Popescu Piedone, sus pe schele. Edilul sectorului 5 al Capitalei demonstrează că vrea să fie un exemplu pentru toți ceilalți primari ai Bucureștiului. Cristian Popescu Piedone vrea să le arate localnicilor că nu l-au votat degeaba, chiar dacă asta înseamnă să se urce pe schele, alături de muncitori, și să vopsească blocurile cetățenilor. Imagini exclusive surprinse de Redacția.ro îl arată pe edil într-o ipostază inedită.

EXCLUSIV Cristian Popescu Piedone, sus pe schele. Ipostaza inedită în care a fost surprins edilul Sectorului 5 al Capitalei FOTO

EXCLUSIV Piedone, sus pe schele. Anul trecut, Cristian Popescu Piedone a câștigat alegerile locale, devenind primar al Sectorului 5 al Capitalei. În trecut, acesta a fost primar al Sectorului 4 , dar din cauza incendiului de la Colectiv, Piedone și-a schimbat zona. În urmă cu puțin timp, Cristian Popescu Piedone a fost surprins în timp ce muncea cot la cot cu muncitorii care vopseau blocurile din sectorul 5. Redacția.ro are imagini în exclusivitate cu edilul în timp ce vopsește chiar el logo-ul sectorului pe blocurile cetățenilor, intitulat „Din inimă pentru Sectorul nostru„. În imagini se poate observa că Piedone s-a urcat pe schelele muncitorilor, îmbrăcat cu vestă reflectorizantă și caschetă pe cap. Edilul sectorului 5 al Capitalei s-a echipat bine și a trecut la treabă alături de muncitori.

După ce a devenit primar al sectorului 5, Cristian Popescu Piedone s-a implicat în numeroase acțiuni de caritate. De asemenea, edilul postează deseori pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Sectorului 5 activitățile la care participă, ținându-i la curent pe bucureșteni cu tot ce se întâmplă nou în zona lor.

Piedone, aproape de oamenii Sectorului 5

În luna aprilie a acestui an, Cristian Popescu Piedone a anunțat pe Facebook că le-a dus cadouri copiilor cu situație materială precară. Edilul a mărturisit că a fost ajutat de Vali Vijelie și Liviu Vârciu, postând și câteva imagini de „pe teren”.

Suntem în Săptămâna Mare, astfel că poate n-ar fi rău ca măcar acum să ne gândim și la cei defavorizați, cei care nu au fost înzestrați cu tot atâta noroc, așa, ca noi. Cel mai de preț dar pe care îl poate primi omenirea sunt copiii. Ei ne urmează și tot ei, dacă știm cum să-i creștem și mai ales și cum să avem grijă de sufletele lor, vor moșteni „pământul”. În acest spirit, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a „pus la cale” mici bucurii pentru copiii năpăstuiți de soartă, cei care nu sunt cu nimic mai prejos decât orice alt copil. „Trebuie să fim mai buni, mai atenți și mai darnici cu cei din jurul nostru. Să lăsăm Lumina Sfântă să ne pătrundă în suflet, pentru că doar așa putem vedea cu adevărat ce înseamnă iubirea față de aproapele nostru”, a scris edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, pe Facebook.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: