Redactia.ro
Home » Stil de viață » EXCLUSIV Cum arată dieta Elenei Ionescu? La ce a renunțat artista pentru a avea o siluetă de invidiat

EXCLUSIV Cum arată dieta Elenei Ionescu? La ce a renunțat artista pentru a avea o siluetă de invidiat

GALERIE FOTO (5)dieta elenei ionescu

Câștigătoarea unei competiții sportive, dar și cântăreață cu o carieră îndelungată, Elena Ionescu ne-a spus, într-un interviu exclusiv pentru Redactia.ro, cum reușește să-și păstreze energia, tonusul și voia bună. Ne-a mărturisit la ce plăcere „vinovată” nu poate renunța, dar și ce face pentru a avea un organism sănătos și un trup sculptat.

Ești o fire sportivă și presupun că ai un regim alimentar strict. În ce constă meniul tău într-o zi obișnuită?

Nu am un regim alimentar strict, dar, de o săptămână, m-am apucat de un program de nutriție, ghidat de un nutriționist. În ultima vreme mă simțeam obosită și am zis să fac o schimbare în viața mea, pe lângă sportul pe care îl fac. M-am apucat de acest program, care chiar funcționează. Nu este un regim strict, dar e pe baza alimentelor care îmi plac, în funcție de numărul de calorii de care organismul meu are nevoie.

Suplimentezi cu minerale/vitamine în perioada aceasta?

Nu iau minerale ori vitamine. Dar fac multă mișcare și încerc să am o alimentație cât mai corectă.

La ce aliment ai renunțat? Ori încerci să consumi cât mai rar

Nu am probleme cu kilogramele, dar sunt foarte pofticioasă. Lupta mea e să renunț la fast food, pentru că mi-am dat seama că, pe termen lung, nu are un beneficiu asupra organismului. Și mai ales în perioada asta, plină de viruși.

Care e plăcerea ta „vinovată” când vorbim despre mâncare?

Of, tot ce e bun, tot ce e gras. Dulciurile, prăjiturile, mai ales cele făcute în casă. Cum s-ar zice, n-aș putea să renunț niciodată la mâncarea făcută „ca la mama acasă”. Spre exemplu acum, în drum spre munte, m-am oprit și mi-am cumpărat slană, ceapă, palincă, cașcaval afumat. La produsele românești și tradiționale n-o să renunț niciodată.

Elena Ionescu (33) este una dintre artistele cu o carieră îndelungată în România. A ajuns în atenția publicului în 2006, ca solistă a trupei Mandinga, înlocuind-o pe Elena Gheorghe. În 2012, a reprezentat România la Eurovision și a reușit să obțină pentru țara noastră locul 12 în clasamentul final. Patru ani mai târziu, adică în 2016, a părăsit formația Mandinga pentru a urma o carieră solo. În 2020, a dat dovadă de multă ambiție și perseverență când a câștigat competiția sportivă Survivor România. Artista este divorțată și mamă a unui băiețel.

Elena Ionescu (33) este mamă a unui băiețel, pe nume Răzvan.
Etichete: