Redactia.ro
Home » Monden » EXCLUSIV. Rebeca Onoriu, despre cum a arătat primul Paște fără mama ei, artista Gabi Luncă: ”Mi-e foarte greu”

EXCLUSIV. Rebeca Onoriu, despre cum a arătat primul Paște fără mama ei, artista Gabi Luncă: ”Mi-e foarte greu”

EXCLUSIV. Rebeca Onoriu, despre cum a arătat primul Paște fără mama ei, artista Gabi Luncă: ”Mi-e foarte greu”

Rebeca Onoriu a povestit în exclusivitate despre cum a arătat primul Paște fără mama ei, artista Gabi Luncă. Deși nu a mai fost deloc la fel, aceasta spune că rugăciunea a ajutat-o să treacă peste momentele grele. 

Rebeca Onoriu, despre cum a arătat primul Paște fără mama ei

A trecut o lună de la moartea celebrei artiste Gabi Luncă, iar familia partă încă durerea lăsată de lipsa ei. Fiica artistei, Rebeca Onoriu, a declarat pentru redactia.ro că anul acesta a fost unul greu, mai ales de Paște, însă merg înaite cu durerea și speră că va fi mai bine.

Pentru că sunt penticostali, Rebeca Onoriu a declarat că ea și frații ei nu au făcut ouă roșii pentru că la ei nu există această tradiție. În schimb au mers la biserică și s-au rugat. Cu toate că trebuiau să fie niște momente de liniște, atât ea, cât și ceilalți membrii din familie nu au putut să nu se gândeasca la mama lor. Mai mult, Rebeca susține că este din ce în ce mai greu și simte și mai mult lipsa mamei sale.

”Sărbătorile au coincis cu data mea de naștere și atunci am știut că e botezul. Am făcut masă în familie cu frații de credință, cu neamurile și cu rudele. Am mers la biserica, am mâncat în familie. Am plâns, ne-am rugat, i-am mulțumit Domnului pentru părinții pe care i-am avut. În familie am petrecut. Noi nu am făcut ouă roșii, miel, am făcut mâncare normală. nu pot să spună că au fost zielele acestea mai deosebite față de celelalte de până acum. Au fost la fel, cu suferință, cu gânduri, cu întrebări, cu dor. Mi-e foarte greu și ciudat este că este din zi în zi mai greu. Adică nu e ca și cum timpul le rezolvă, nu, din contră. Ne dezmorțim și simțim din ce în ce mai greu. Îi simțim lipsa. Vedem lucrurile, le mirosim, le atingem”, a declarat Rebeca Onoriu pentru redactia.ro.

Rebeca Onoriu supărată pe informațiile false apărute după moartea mamei sale

Rebeca Onoriu, fiica lui Gabi Luncă, a declarat în exclusivitate pentru redactia.ro că este foarte nemulțumită de informațiile false apărute în presă după moartea mamei sale. Aceata spune că s-a scris despre faptul că atât ea, cât și sora ei Estera se roagă pentru mama lor, asta după ce le-ar fi apărut în vis, însă tânăra neagă aceste afirmații.

”Nu mai vreau titluri pentru a da un click. Ne face pe noi de ne sare inima. Văd că tot sunt neînțelegeri și asta mă afectează și nu am nevoie pentru că sunt mai sensibilă în perioada aceasta și nu vreau să-mi pară rău. Când dau click și caut Gabi Luncă vreau să mă uit la imagini cu dânsa, la videoclipuri, nicidecum la scandal în familia Onoriu. Noi nu suntem scandalagioaice, sunt fete amărâte, distruse, supărate, cu credință, nicidecum puse pe scandal.

Mama mea nu a fost condusă cu lăutari pe ultimul drum, au fost cântăreții din biserică, în imnurile religioase. Dacă ar fi ascultat toată lumea versurile melodiilor și-ar fi dat seama că erau cu drumul către cer, nu erau cântece de pahar și frunză verde. Noi ne urcăm membrii bisericii în cap gândindu-se că noi am făcut ce nu se cuvine. Mama mea nu a mai cântat muzică lăutărească de 30 de ani, deci cum am fi dus-o noi pe ultimul drum cu muzică de lăutari, cu muzica care a consacrat-o. Erau imnuri creștine.

Au apărut în presă informații cum că mama ar fi apărut în vis însă nu ne-a cerut nimic. Am visat-o însă a apărut din mulțimea gândurilor și au scris că noi ne rugăm pentru mama. Cum să ne rugăm pentru că mama mea nu mai e. Ne rugăm pentru ceva ce nu mai e? S-a scris că ne rugăm pentru mama, nici vorbă! Mama nici când era în viață nu ne cerea să ne rugăm pentru dânsa, ne rugam împreună cu ea și sigur că ne rugam și pentru mama, dar nu pentru că ne ruga mama”, a declarat Rebeca Onoriu pentru redactia.ro.