Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Femeia a cumpărat un ursuleț dintr-un târg de vechituri și i l-a dat fetiței ei. La un moment dat, din jucărie se auzea o voce de bărbat! De ce era ursulețul unul special

Femeia a cumpărat un ursuleț dintr-un târg de vechituri și i l-a dat fetiței ei. La un moment dat, din jucărie se auzea o voce de bărbat! De ce era ursulețul unul special

O mămică se plimba cu fetița ei printr-un târg de vechituri, iar la un moment dat au văzut o grămadă de jucării de pluș. Dintre acestea, cel mai mult le-a plăcut un ursuleț de pluș, așa că l-au luat acasă.

Odată ajunse acolo, Amaya a început să se joace cu noul ei ursuleț. Din greșeală, fetița a călcat pe el și atunci a început să se audă vocea unui bărbat. Fetița s-a speriat și a mers la mama ei, Amanda, să îi spună că ceva ciudat se întâmplă cu noua ei jucărie de pluș și i-a arătat ce se întâmplă dacă apeși pe animăluțul de pluș.

Atunci, Amanda a auzit vocea unui bărbat, soldat în Afghanistan, care trimisese ursulețul familiei sale. El le ura Crăciun fericit, le spunea cât îi iubește și că îi este dor de ei, și totodată că îi pare extrem de rău că nu vor fi împreună de sărbători. La sfârșitul înregistrării bărbatul le transmite celor dragi că așteaptă să îi revadă cât mai curând.

Amandei i s-a frânt inima atunci când a auzit vocea bărbatului și ce transmitea el, mai ales că soțul ei era și el departe, fiind în Marină. Atunci ea a fost determinată să îi găsească familia soldatului, pentru a-i înapoia ursulețul, și mai ales pentru a ascula mesajul înduioșător al bărbatului…

Singura ei soluție în acest caz a fost să apeleze la prietenii ei virtuali pentru a distribui povestea. Așa că femeia a postat pe Facebbok un clip video, a descris întreaga situație și a explicat cum a ajuns în posesia ursului.

Mai mult decât atât, Amanda și-a rugat toți prietenii de pe rețelele de socializare să distribuie mesajul respectiv, pentru a ajuns la cât mai mulți oameni, și cu puțin noroc, la cei căroroa le aparține de drept! Cum acest lucru nu a dat roade în primele zile, femeia a decis să meargă la o emisiune televizată pentru a spune povestea ursului.

Până acum, cei cărora le era destinat mesajul nu au primit ursulețul, și încă nu se știe cine sunt, dar poate se va întâmpla un miracol de Crăciun și vor primi ursulețul în cele din urmă!

Publicată de Amanda Fields pe Duminică, 2 iulie 2017

Loading...