Redactia.ro

Femeia din Suceava care și-a ucis bebelușii, s-a întors acasă la cei trei copii

Femeia din Suceava care și-a ucis bebelușii, s-a întors acasă la cei trei copii

Și-a ucis bebelușii și i-a îngropat în curte. Femeia din Suceava, care și-a ucis cei trei bebeluși în ultimii ani, a avut discernamânt în momentul comiterii faptelor. Femeia a fost eliberată și s-a întors acasă, unde mai are trei copii.

Femeia din Suceava care și-a ucis bebelușii, s-a întors acasă la cei trei copii

Potrivit medicilor, femeia care a fost acuzată că și-a omorât bebelușii pe care i-a născut în ultimii ani, avea discernământ în momentul comiterii crimelor. Expertiza a fost efectuată la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Suceava. Deși medicii au dat această concluzie, nu s-a luat nicio măsură restrictivă împotriva ei, astfel, femeia este acasă, unde mai are trei copii.

Conform Direcția pentru Protecția Copilului, copiii sunt în grija mătușii lor, iar femeia nu are voie să rămână singură în prezența micuților.

Femeia a recunoscut că și-a omorât bebelușii

Întreaga scenă șocantă a ieșit la iveală după ce un polițist din localitate a observat că femeia este gravidă. Iar ulterior, aceasta nu mai avea nici burtă, nici copil. Anchetatorii care au preluat cazul, au aflat că femeia născuse un băiețel acasă, neasistată medical. Apoi și-a omorât bebelușul, asfixiindu-l cu un sac de gunoi. De asemenea, anchetatorii au descoperit în curtea femeii,trupurile a doi bebeluși, născuți în 2016-2018, care fuseseră îngropați imediat după naștere.

Femeia de 37 de ani a mărturisit în fața anchetatorilor că în ultimii doi ani, a mai avut doi copii, pe care i-a ucis și îngropat pe proprietatea familiei. Motivul crimelor, este faptul că aceasta mai avea trei copii și nu își mai dorea alții. Soțul femeii susține că nu știa de sarcina. Femeia care locuiește în Dorna Candrenilor, este inginer la o multinațională.

Citeste si:Nuntă cu ștaif! Andreea Bălan se căsătorește cu George Burcea

Loading...