Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Femeia și-a auzit vecinii în timpul unei partide de amor zgomotoasă și nu s-a putut abține. Incredibil ce a urmat, totul a devenit viral

Femeia și-a auzit vecinii în timpul unei partide de amor zgomotoasă și nu s-a putut abține. Incredibil ce a urmat, totul a devenit viral

Viața la bloc este dintotdeauna una palpitantă. Pe lângă surprizele legate de inundații sau invazii de insecte, nu lipsesc niciodată zgomotele de prin pereți.

Majoritatea oamenilor reacționează la vecinii zgomotoși dând televizorul sau muzica la maximum sau pur și simplu plângându-se celor dragi la telefon. Însă o femeie a avut o abordare total diferită când și-a auzit vecinii în timpul unei partide de amor.

Femeia și-a auzit vecinii în timpul unei partide de amor zgomotoasă, ce a urmat

Când munca de acasă i-a fost intreruptă de partidă de amor zgomotoasă a vecinilor ei, o femeie din Philadelphia, SUA, a decis să își țină la curent fanii de pe Twitter despre “actul” și finalizarea lui, printr-un “live”.

Stacey Ritzen, în vârstă de 38 de ani, lucra de acasă, din Philadelphia, Pennsylvania, într-o după-amiază, când a auzit-o pe vecina ei începând să geamă.

“Cine vrea să-mi audă vecinii îngrozitori care fac sex extrem de zgomotos?”, a întrebat femeia pe reteaua de socializare.

La scurt timp, a urmat o imagine cu un autobuz școlar, parcat în fața imobilului: “Sunt 95% sigură că vecinul meu e șofer de autobuz”.

Au trecut alte circa 20 de minute după ce sunetele s-au oprit. În sfârșit, Stacey se pregătea să își reia munca, femeia a avut parte o surpriză… și mai zgomotoasă. Și acel moment a ajuns pe rețelele de socializare.

“O, Doamne, iar au început. Știu că se aude ca și când ar fi cineva ucis în apartamentul vecinilor, dar vă asigur că nu e așa”, a mai adăugat femeia când utilizatorii de pe Twitter i-au sugerat să cheme politia.

Deloc surprinzător, postările lui Stacey au devenit rapid virale, mulți considerând că seria de clipuri audio atât „hilară”, cât și „genială”.

Iată că a doua zi, vecina lui Stacey nu a mai avut parte de o altă sesiune sexuală puternică, dar și-a invitat prieteni zgomotoși.

„Cred că acesta este semnul că trebuie să mă mut”, a scris Stacey pe Twitter.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: