Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Angelinei Jolie a apărut pentru prima dată în rochie. Shiloh seamănă perfect cu mama sa

Fiica Angelinei Jolie a apărut pentru prima dată în rochie. Shiloh seamănă perfect cu mama sa

GALERIE FOTO (9)Fiica Angelinei Jolie a apărut pentru prima dată în rochie

Fiica Angelinei Jolie a apărut pentru prima dată în rochie. Fiica lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie a surprins pe toată lumea cu ultima sa apariție. Shiloh a apărut alături de cei patru frați ai ei, însoțind-o pe mama lor pe covorul roșu, la premiera filmului „Eternals’. În urmă cu ceva timp, tânăra dorea să fie băiat.

Fiica Angelinei Jolie a apărut pentru prima dată în rochie. Shiloh seamănă perfect cu mama sa

Fiica Angelinei Jolie a apărut pentru prima dată în rochie. Angelina Jolie, una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume, a surprins pe toată lumea cu ultima sa apariție. Vedeta și-a făcut apariția alături de cinci dintre copiii săi. Împreună au participat la premiera filmului „Eternals”, în care actrița are un rol principal. Shiloh, fiica Angelinei Jolie, a uimit pe toată lumea după ce s-a îmbrăcat pentru prima dată în rochie, după ce s-a spus că vrea să fie băiat.

Adolescenta a avut o ținută spectaculoasă pe covorul roșu care a luat ochii tuturor. A purtat o rochie superbă, de culoare crem, cu trenă. Shiloh a ales să-și facă o coafură minunată, având părul strâns la spate și și-a accesorizat ținuta cu o pereche de balerini albi. De asemenea, cei din jur au observat că Shiloh seamănă izbitor cu mama sa. În urmă cu câțiva ani, presa americana scria că fiica actriței ar vrea să devină băiat. Mai mult, au existat și zvonuri conform cărora tânăra s-ar afla în plin proces de schimbare de sex. Si fratele ei mai mic, Knox, a ieșit în evidență, pentru că cei doi seamănă foarte mult.

Fiica biologică a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt s-a născut în Swakopmund, Namibia, în 2006. Încă de la vârsta de doi ani, Shiloh prefera să poarte haine băiețești, în locul rochiilor și a ținutelor feminine. Totodată, actorul le-ar fi spus apropiaților că fiica sa și-ar fi dorit să o strige John sau Peter. Celebra actriță făcea declarații surprinzătoare în urmă cu 11 ani. Angelina spunea că fiica sa biologică, Shiloh, își dorește să fie băiat. „Vrea să fie băiat. Așa că am fost nevoiți să o tundem. Îi place să poarte haine de băieți. Se consideră unul dintre frați’, spunea atunci Angelina Jolie.

Angelina Jolie s-a temut pentru copiii ei în timpul căsătoriei cu Brad Pitt

Într-un interviu, Angelina Jolie declara că i-a fost teamă pentru copiii ei în perioada când era căsătorită cu Brad Pitt. Mai mult, actrița de la Hollywood a criticat Guvernul SUA pentru că nu a făcut mai mult pentru a proteja drepturile minorilor. Jolie s-a referit la faptul că se află într-o situație juridică despre care nu poate vorbi, dar a confirmat, dând din cap, că se referă la divorțul ei și la acuzațiile de abuz domestic pe cale le-a făcut împotriva lui Pitt. „Da, pentru familia mea. Intreaga mea familie”, a răspuns Jolie.

Angelina Jolie a criticat că Statele Unite ale Americii este singura țară care nu a ratificat pe deplin convenția Organizației Națiunilor Unite privind drepturile copilului. Actrița a mai spus că divorțul și cearta pentru custodie, unde a a acuzat că Brad Pitt a fost abuziv verbal și fizic cu fiul lor adoptiv Maddox în timp ce se afla în avionul lor privat, a fost o experiență extrem de îngrozitoare. „Nu începe cu incidentul din avion. Este mult mai complicat decât atât”, a spus ea în timpul interviului pentru The Guardian.

Etichete: