Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Loredanei Groza își sărbătorește astăzi ziua de naștere! Cum arată tânăra la vârsta de 23 de ani

Fiica Loredanei Groza își sărbătorește astăzi ziua de naștere! Cum arată tânăra la vârsta de 23 de ani

GALERIE FOTO (6) Fiica Loredanei Groza își sărbătorește astăzi ziua de naștere! Cum arată tânăra la vârsta de 23 de ani

Fiica Loredanei Groza își sărbătorește astăzi ziua de naștere! Elena Boncea a primit o urare specială de la mama sa pe rețelele de socializare. 

Fiica Loredanei Groza își sărbătorește astăzi ziua de naștere! Cum arată tânăra la vârsta de 23 de ani

Astăzi este o zi foarte importantă pentru Loredana Groza dar și pentru fiica ei, asta pentru că tânăra împlinește vârsta de 23 de ani. Mai mult, jurata de la X Factor i-a făcut o urare specială pe pagina sa de Instagram.

Loredana Groza și fiica ei au o relație foarte apropiată și se înțeleg extrem de bine, dovadă fiind și postările pe care cele două le au împreună. Cu puțin timp în urmă, aceasta a postat mai multe poze cu fiica sa, cu ocazia zile de naștere a acesteia, făcându-i cea mai emoționantă urare.

”La mulți ani, puiul meu drag. Îți mulțumesc pentru dragostea ta necondiționată și pentru că m-ai ajutat în fiecare zi să fiu o mamă mai bună .. Fie ca toate visele tale să devină realitate fata mea. Mama te iubește”, a scris Loredana Groza pe pagina sa de socializare.

Fiica Loredanei Groza nu preferă să fie atât de mult în lumina reflectoarelor, dar preferă să aibă o meserie tot în domeniul muzical, însă ca producător la unul dintre cele mai cunoscute radio-uri din țara noastră. Bineînțeles, prin prisma mamei sale și ea a devenit celebră, însă mărturisește că nu îi place să apară în prim plan.

”Este greu să ai o mamă celebră câteodată, poate fi și enervantă și nu mă ascultă. Mami e și dramatică. Eu cânt puțin, dar în general sunt o pacoste”, spunea fiica Loredanei Groza în urmă cu ceva timp.

Cine este soțul Loredanei Groza

Loredana Groza este una dintre cele mai bune voci din România, iar la 50 de ani, artista arată extraordinar. Publicul s-a obișnuit cu Loredana Groza, cu aparițiile sale de senzație și cu show-urile sale de senzație. Însă, trebuie să știți că deși este mereu dezinvoltă și îmbracă ținute tot mai provocatoare, Loredana este căsătorită și are o fiică de 22 de ani.

Vedeta de la X Factor este căsătorită cu Andrei Boancea din 1998 și tot atunci a născut-o pe Elena, unica fiică a artistei. Cu toate că ea apare în fața reflectoarelor mai mereu, soțul acesteia este mult mai discret și nu îi place să fie în centrul atenției. De-a lungul anilor au circulat multe zvonuri comform cărora cei doi ar fi divorțat, dar nu lucrurile nu stau deloc așa. Loredana și Andrei se înțeleg de minune și au în continuare o familie discretă din toate punctele de vedere!

Andrei Boncea este producător român de film, iar de-a lungul carierei sale a avut mai multe producții cinematografice care au avut un mare succes.„Supravieţuitorul’, „Fire and Ice: Cronica Dragonilor’ şi „Garcea şi oltenii’. De asemenea, soțul Loredanei Groza a participat la multe producții internaționale realizate în România și care au fost chiar nominalizate la Oscar.

De ani de zile o vedem pe Loredana Groza pe scenă sau la TV, dar puține ori a ieșit pe post să vorbească despre viața sa personală. Aceasta a preferat să se laude cu cariera sa pe care le-a lansat de-a lungul anilor. Loredana este căsătorită de mai bine de 20 de ani cu Andrei, iar împreună au o fiică, Elena. Într-un interviu, vedeta a declarat că încearcă să fie o mamă bună și să devină mama de care copilul său are nevoie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: