Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Connect-R a fost discriminată de colegii de la grădiniță! Ce spune artistul despre această problemă: ”Trebuie să mai crească să îi explic”

Fiica lui Connect-R a fost discriminată de colegii de la grădiniță! Ce spune artistul despre această problemă: ”Trebuie să mai crească să îi explic”

GALERIE FOTO (2) Fiica lui Connect-R a fost discriminată de colegii de la grădiniță! Ce spune artistul despre această problemă: ”Trebuie să mai crească ca să îi explic”

Connect-R a făcut declarații surprinzătoare despre fiica lui, Maya, și despre faptul că aceasta s-a confruntat cu discriminarea la grădiniță pentru că este de etnie romă. Iată ce spun artistul despre rezolvarea acestei probleme!

Fiica lui Connect-R a fost discriminată de colegii de la grădiniță

Connect-R este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, fiind în industria muzicală de foarte mulți ani. Deși a recunoscut că este de etnie romă, iar oamenii s-au obișnuit cu acest lucru, se pare că acum fiica lui, Maya, pe care o are din căsătoria cu Misha, se confruntă cu probleme la grădiniță.

Mulți credeau în urmă cu ani de zile că artistul Connect-R și soția au un mariaj de nota 10. Ei bine, nu a fost așa, cei doi au divorțat în 2018, dar și acum o relație foarte bună de dragul fiicei lor. Maya s-a născut în 2014, la sfârșitul lunii ianuarie și acum are deja șapte ani.

Celebrul cântăreț a fost invitat în podcastul lui Damian Drăghici, unde a vorbit despre fosta lui căsnicie, relația cu fiica lui și dramele din trecut. Începând să vorbească despre familie, acesta a vorbit și despre  etnia romă și a povestit că fiica lui, Maya, se confruntă cu discriminarea la grădiniță.

Fiica lui Connect-R a fost discriminată de colegii de la grădiniță! Ce spune artistul despre această problemă: ”Trebuie să mai crească ca să îi explic”

”Cred că la 23 sau 24 de ani am recunoscut. Eram deja cineva… Până atunci nu. Eu am recunoscut și m-am eliberat. Mult timp am zis că am părul afro și așa pentru că îmi place cultura rap, hip-hop. După ce am dat pe gură că sunt țigan, că ăsta sunt și gata, la o săptămână m-am tuns”, a povestit el.

Damian Drăghici a continuat atunci cu o întrebare despre fiica artistului: ”Maya știe că e țigancă?”. Iar Connect-R a răspuns: ”Da, știe. Doar că ține mereu să îmi reamintească faptul că este jumătate și jumătate. Este și jumătate româncă. E aceeași poveste, aude pe la grădiniță, aude pe la TV…”

Damian a continuat pe același subiect și l-a întrebat pe artist dacă a fost discriminată la grădiniță pentru etnia ei, iar Connect-R a răspuns foarte direct.

”Da, deja da. Colegii i-au spus. A venit acasă și mi-a zis că ea nu e țigancă. «Eu semăn cu mama, eu sunt româncă». Trebuie să mai crească ca să îi explic treaba asta, că nu e niciun fel de problemă…”, a mai spus cântărețul.

Connect-R și Misha locuiesc împreună și după divorț

Chiar dacă sunt divorțați, Connect-R și Misha încă locuiesc împreună, sub același acoperiș. Acest lucru a fost dezvăluit chiar de artist în urmă cu ceva vreme. Potrivit acestuia, el și fosta lui soție au păstrat o relație de respect. Connect-R a mai dezvăluit că el și mama fiicei lui sunt împăcați, adică au o relație civilizată tocmai ca micuța lor să crească în liniște și armonie.

”Sunt două variante! Orice cuplu care divorțează, mai ales dacă există un copil, trebuie să înțeleagă că, vrei nu vrei, va trebui să te înțelegi omul ăla mai toată viața, cel puțin 18 ani cu siguranță. Ești obligat să o faci. Noi suntem împăcați. Încă mai locuim împreună, dar e o chestiune de timp. De câte ori o văd pe fiica mea, o văd și pe mama ei. Am același respect. Maya trebuie să-și vadă de copilăria ei, o să înțeleagă”, a declarat Connect-R, în urmă cu ceva timp, la o emisiune TV.

De asemenea, Connect-R a mărturisit că se înțelege bine cu Misha fără să depună niciun efort. Acesta a mai subliniat și că, pe lângă fetița lor, pe ei îi leagă și alte lucruri, legate de cariera muzicală, adică faptul că au același manager.