Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Cristian Piedone, nuntă cu 600 de invitați pe malul lacului

Fiica lui Cristian Piedone, nuntă cu 600 de invitați pe malul lacului

GALERIE FOTO (9) Fiica lui Cristian Piedone s-a căsătorit religios în acest weekend.. Fiica fostului primar al sectorului 4 din capitală a purtat o rochie de mierseasă sexy.

Fiica lui Cristian Piedone s-a căsătorit religios în acest weekend. La aproape doi ani de la cununia religioasă, Ana Maria și alesul inimii sale s-au cununat și în fața lui Dumnezeu. Cei doi au devenit părinți în urmă cu patru luni. Atunci, bruneta a adus pe lume o fetiță frumoasă și sănătoasă. Dar, în ziua nunții a strălucit.

Fiica fostului primar al sectorului 4 din capitală a purtat o rochie de mierseasă sexy. Crăpătura adâncă și decolteul amplu i-au pus în valoare silueta fără cusur.  Brodată cu sute de perle, Ana a ales să asorteze o diademă de regină și un set format din lănțisor și cercei din perle. Pe măsura așteptărilor, mirele nu s-a lăsat mai prejos si a ales un costum alb- negru elegant.

Mireasa a ales ca florile de buchet să fie albe, semn al purității.

Nuntă cu lux și opulență pentru fiica lui Cristian Popescu Piedone

Fiica lui Cristian Piedone a ales atât invitații, cât și meniul pe mustață. Căci…da! Toată spuma showbiz-ului a fost prezentă pentru a petrece alături de frumoșii miri. Atmosfera a fost întreținută de Andra, Liviu Vârciu și Jean de la Craiova. Cei 600 de invitați s-au distrat până dimineața într-o locație exclusivistă, pe malul lacului, în Buftea.

 

Citește și: Cu cine se iubește în viața reală Gianina din „Las Fierbinți”

Loading...