Redactia.ro

Fiica lui Cristian Piedone, nuntă cu 600 de invitați pe malul lacului

Fiica lui Cristian Piedone s-a căsătorit religios în acest weekend.. Fiica fostului primar al sectorului 4 din capitală a purtat o rochie de mierseasă sexy.

Fiica lui Cristian Piedone s-a căsătorit religios în acest weekend. La aproape doi ani de la cununia religioasă, Ana Maria și alesul inimii sale s-au cununat și în fața lui Dumnezeu. Cei doi au devenit părinți în urmă cu patru luni. Atunci, bruneta a adus pe lume o fetiță frumoasă și sănătoasă. Dar, în ziua nunții a strălucit.

Fiica fostului primar al sectorului 4 din capitală a purtat o rochie de mierseasă sexy. Crăpătura adâncă și decolteul amplu i-au pus în valoare silueta fără cusur.  Brodată cu sute de perle, Ana a ales să asorteze o diademă de regină și un set format din lănțisor și cercei din perle. Pe măsura așteptărilor, mirele nu s-a lăsat mai prejos si a ales un costum alb- negru elegant.

Mireasa a ales ca florile de buchet să fie albe, semn al purității.

Nuntă cu lux și opulență pentru fiica lui Cristian Popescu Piedone

Fiica lui Cristian Piedone a ales atât invitații, cât și meniul pe mustață. Căci…da! Toată spuma showbiz-ului a fost prezentă pentru a petrece alături de frumoșii miri. Atmosfera a fost întreținută de Andra, Liviu Vârciu și Jean de la Craiova. Cei 600 de invitați s-au distrat până dimineața într-o locație exclusivistă, pe malul lacului, în Buftea.

 

Citește și: Cu cine se iubește în viața reală Gianina din „Las Fierbinți”