Redactia.ro
Home » Știri » Fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie Presley, a murit. La ultima apariție publică nu se putea ține pe picioare și se bâlbâia

Fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie Presley, a murit. La ultima apariție publică nu se putea ține pe picioare și se bâlbâia

GALERIE FOTO (6) fiica lui elvis presley a murit

Fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie Presley, a murit! Singura fiică a starului american avea doar 54 de ani și cu două zile în urmă apăruse în public la o festivitate de premiere, unde părea nesigură pe picioare și se bâlbâia. Care e cauza morții subite

Fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie Presley, a murit

Singura fiică a lui Elvis Presley s-a stins la doar 54 de ani în urma unui stop cardiac. Joi, Lisa Marie Presley fusese găsită în stop cardiorespirator la domiciliul său, însă a fost resuscitată de o echipa medicală chemată de urgență. Ulterior, a fost transportată a spital în vederea stabilizării stării sale de sănătate, ca la doar câteva ore distanță aceasta să părăsească această lume.

Lisa Marie Presley, pe când era copil, alături de părinții ei: Elvis și Priscilla Presley.

Cea care a făcut cumplitul anunț a fost chiar mama sa, Priscilla Presley, printr-un comunicat oficial. „Cu inima grea trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit. „Ea a fost cea mai pasionată, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Cerem să ni se respecte intimitatea în încercarea de a face față acestei pierderi. Vă mulțumim pentru rugăciuni!”, a confirmat Priscilla într-o declarație pentru PEOPLE joi seară.

S-a dezechilibrat și vorbea greu

Marți, Lisa Marie Presley participase cu întreaga ei familie la ceremonia Globurilor de Aur, unde actorul Austin Butler a câștigat premiul pentru pentru cel mai bun actor într-un film dramatic, pentru interpretarea strălucită a rolului lui Elvis, legenda rock and roll-ului, în filmul biografic omonim.

Ultima apariție în public a Lisei Marie Presley. Aici, la brațul prietenului său, Jerry

La interviurile de pe covorul roșu, Lisa Marie Presley s-a dezechilibrat și i-a cerut brațul prietenului ei, Jerry Schilling, pentru a se putea ține pe picioare. Și-n discurs, Lisa Marie Presley avea dificultăți de a se exprima. La întrebările jurnalistului, fiica lui Elvis pare confuză și răstălmăcește unele cuvinte. Mulți cred că Lisa Marie avea probleme de sănătate grave. Rămâne de văzut, așadar, care este adevărul din spatele morții sale subite. Clar este că certificatul medico-legal al morții sale indică un stop cardiac.

Momentul în care Lisa Marie Presley s-a dezechilibrat și îi cere ajutorul prietenului său!

Și-a pierdut fiul și era dependentă de droguri

Cu doi ani înainte de moartea ei, Lisa Marie Presley a trecut printr-o dramă teribilă. Singurul ei fiu, Benjamin Keough, s-a sinucis la 27 de ani. El a fost găsit împușcat în piept pe fondul unui cocktail de droguri.

Vorbind despre moartea lui, Lisa Marie Presley spunea că durerea este de nesuportat. „Frumosul meu înger. Am venerat pământul pe care ai călcat, în această lume şi, acum, în Rai. Inima şi sufletul meu au plecat cu tine. Durerea de a nu fi cu tine în fiecare moment, în fiecare zi, este sufocantă. Nu o să mai fiu niciodată la fel. Te rog, aşteaptă-mă, iubirea mea şi ţine-mă de mână în timp ce mai stau aici pentru a le proteja şi creşte pe surorile tale mai mici şi a-i fi alături lui Riley. Ştiu că ai vrea asta. La mulţi ani, băiatul meu drag. Ai fost prea bun pentru această lume”, a fost mesajul Lisei Marie Presley, după moartea fiului ei. Vedeta mai avea și o fiică, Riley Keogh, mai mare cu doi ani decât regretatul Benjamin, dar și 2 fete gemene, Harper și Finley.

Lisa Marie Presley și cei 4 copii ai ei.

Lisa Marie Presley a fost căsătorită de 4 ori, chiar și cu superstarurile Michael Jackson și Nicolas Cage. Copiii avea, însă, cu muzicianul Danny Keough și cu Michael Lockwood.

Lisa Marie Presley și Michael Jackson, pe când erau căsătoriți, în 1994.
Lisa Marie Presley și Nicolas Cage, unul dintre cei 4 soți ai ei, în 2001.

O altă problemă cu care s-a confruntat fiica lui Elvis de-a lungul anilor a fost dependența de droguri și operații estetice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: