Redactia.ro
Home » Sport » Fiica lui Gică Popescu. Cum arată și cu ce se ocupă

Fiica lui Gică Popescu. Cum arată și cu ce se ocupă

GALERIE FOTO (5) Fiica lui Gică Popescu

Gică Popescu se poate declara un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Cei doi copii ai acestuia și-au ales drumul în viață. Maria, fiica cea mare a fostului fotbalist studiează la Milano, iar Nicolas joacă pentru echipa FC Viitorul.

Fiica lui Gică Popescu. Cum arată și cu ce se ocupă

Gică Popescu, unul dintre cei mai apreciați sportivi din România, se poate mândri cu familia sa. Maria, în vârstă de 20 de ani a ales să trăiască în Milano, studiind facultatea acolo, iar Nicolas, în vârstă de 17 ani joacă la echipa FC Viitorul.

Cum era de așteptat, fiul său a ales aceeași carieră precum tatăl lui, în timp ce Maria s-a orientat către alt domeniu. În acest moment, fiica impresarului studiează în Milano la una dintre facultățile celebre din Europa, Bocconi din Milano.

Maria este foarte activă pe rețelele de socializare, imaginile postate de aceasta fiind apreciate de zeci de urmăritori. La 20 de ani,fiica lui Gică Popescu are o siluetă de invidiat și nu se ascunde să-și afișeze formele. În această vară, Maria și fratele ei au fost văzuți pe litoralul românesc, în cluburile de fiță din Mamaia.

Gică Popescu infectat cu coronavirus

În urmă cu câteva săptămâni, Gică Popescu a fost infectat cu coronavirus, fiind internat în spital. La câteva zile de la internare, starea fostului fotbalist s-a înrăutățit, organismul acestuia dezvoltând o pneumonie gravă, motiv pentru care va mai rămâne în spital.

Avusesem niște dureri de cap și doar într-o zi câteva frisoane. Am zis să merg să fac testul. Mă testasem de multe ori până atunci. De data asta am ieșit pozitiv, dar în acel moment eram OK, nu mai aveam simptome. M-am dus și la Matei Balș pentru investigații suplimentare. Ce a urmat? Virusul a dezvoltat foarte repede o pneumonie și nu mi-a fost bine. Cu tuse … După cum vezi, mai tușesc și acum, când vorbesc cu voi”, a declarat Gică Popescu pentru Gazeta.

Loading...