Redactia.ro
Home » Știri » Fiul lui Ludovic Orban implicat într-un scandal. Cum arată și cu ce se ocupă fiul prim-ministrului

Fiul lui Ludovic Orban implicat într-un scandal. Cum arată și cu ce se ocupă fiul prim-ministrului

GALERIE FOTO (3) Fiul lui Ludovic Orban implicat într-un scandal

Ludovic Orban are deja o carieră și a devenit o persoană influentă în România, mai ales de când deține postul de prim-ministru. Cu toate astea, Orban este foarte discret în legătură cu membrii familiei sale. Tudor Orban, fiul premierului a fost implicat într-un scandal pe vremea când acesta era la școală.

Fiul lui Ludovic Orban implicat într-un scandal. Cum arată și cu ce se ocupă fiul prim-ministrului

Ludovic Orban este căsătorită cu Mihaela Orban, care în urmă cu 21 de ani îl aducea pe lume pe Tudor, fiul premierului acesta fiind și singurul copil al celor doi soți. Potrivit tatălui său, Tudor este student la Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității București. Apropiații băiatului susțin că Tudor are o minte sclipitoate și cu multe realizări pe plan școlar.

Tudor participă încă de la 16 ani la olimpiade de matematică şi informatică. Are o minte brici şi un IQ mult peste medie. Îi plac mult călătoriile, dar şi desenul, pe care a reuşit să îl ducă la nivel de artă, deşi nu are studii de specialitate. Desenează grafitti la fel de fel de competiţii naţionale şi internaţionale, toate lumea se întreabă de unde are el un asemenea talent”, declară apropiaţii familiei.

Fiul lui Orban, implicat într-un scandal la școală

Într-un interviu acordat regretatei jurnaliste, Cristina Țopescu, Orban a vorbit despre fiul său. Conform acestuia, nu i-a impus niciodată restricții și l-a lăsat să crească liber.

Cu toate astea, în urmă cu trei ani, Tudor Orban a fost implicat într-un scandal la școală. În timp ce se afla la liceu, Tudor a fost pârăt de un coleg cum că ar fuma și ar desena pe blocuri grafitti, având în vedere că acestuia îi place foarte mult să deseneze.

Evident, prim-ministrul i-a luat apărarea fiului său, susținând că acesta nu fumează, iar în ceea ce privește arta, Tudor nu face „mâzgălituri”, ci artă.„Vă pot asigura că Tudor nu fumează, am foarte mare grijă în ceea ce priveşte acest aspect. Într-adevăr, el este foarte pasionat de desen, îşi petrece foarte mult timp şi acasă făcând acest lucru. Dar este vorba de artă, nu de mâzgălituri, declara Ludovic Orban la acea vreme.

Loading...