Redactia.ro
Home » Monden » Flavius Nedelea a spus adevărul despre despărțirea de Anamaria Prodan. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi

Flavius Nedelea a spus adevărul despre despărțirea de Anamaria Prodan. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi

GALERIE FOTO (3)

Povestea de iubire dintre Flavius Nedelea și Anamaria Prodan s-a încheiat în urmă cu câteva săptămâni, dar detaliile despărțirii ies abia acum la iveală. Bărbatul a mărturisit ce s-a întâmplat, de fapt, între el și frumoasa impresară.

Deși păreau mai fericiți ca niciodată, iar fanii lor sperau să îi vadă în fața altarului în curând, se pare că lucrurile nu au stat deloc așa. Despărțirea a fost anunțată de amândoi în mediul online, ceea ce i-a determinat pe mulți să se întrebe care a fost reala problemă și cum s-a ajuns într-o astfel de ipostază.

Flavius Nedelea rupe tăcerea după despărțirea de Anamaria Prodan

Povestea lor de iubire a fost una destul de scurtă, dar foarte condimentată. Cei doi s-au cunoscut, s-au plăcut și s-au îndrăgostit unul de celălalt, doar că diferențele dintre ei au fost mult prea mari. Flavius susține că nu a fost vorba despre certuri sau scandaluri între ei, ci pur și simplu și-au dat seama că nu mai pot forma un cuplu.

„Nu știu dacă mă regretă sau nu. Știu că am rămas într-o relație de prietenie foarte frumoasă, sinceră. Suntem foarte buni prieteni. Ruptura nu a venit dintr-un comportament deviant al unuia dintre noi. Nu au existat înșelat sau certuri. Am căzut de comun acord că așa este mai bine. Am avut anumite motive personale amândoi, pe care le-am discutat și am considerat că este mai bine așa”, a spus Flavius Nedelea la Antena Stars.

Care este actuala relație dintre Flavius și Anamaria

În prezent, cei doi au luat-o pe căi diferite și se bucură de viața pe care o duc. Flavius are numai cuvinte de laudă la adresa fostei soții a lui Laurențiu Reghecampf, susținând că este o „femeie în adevăratul sens al cuvântului”. Deși cei doi nu mai stau la aceeași masă, în luna iulie vor fi nevoiți să plece împreună în America, așa că va rămâne de văzut dacă se va mai întâmpla ceva între ei sau nu.

„După cum ați văzut, și despărțirea a fost una amiabilă, frumoasă, fără certuri, normal și omenesc, așa cum ar trebui să procedeze toată lumea. Din punctul meu de vedere, doamna Prodan este o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Acum depinde de la om la om ce înseamnă o femeie puternică, dar este într-adevăr puternică. Nu mai sunt șanse să ne așezăm la aceeași masă!”, a subliniat omul de afaceri, Flavius Nedelea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: