Redactia.ro
Home » Știri » Florin Cîțu, fotografiat la cumpăraturi într-un supermarket! Cum a fost surprins premierul? FOTO

Florin Cîțu, fotografiat la cumpăraturi într-un supermarket! Cum a fost surprins premierul? FOTO

Florin Cîțu, fotografiat la cumpăraturi într-un supermarket! Cum a fost surprins premierul? FOTO

Florin Cîțu a fost fotografiat în ipostaze nemaiîntâlnite într-un supermarket din Capitală. Se pare că premierul României respectă restricțiile impuse de Guvern. 

Florin Cîțu, fotografiat la cumpăraturi într-un supermarket

Florin Cîțu, premierul României, a fost surprins zilele trecute de un cetățean făcuându-și cumpărăturile într-un supermarket din Capitală. Acesta a respectat întocmai restricțiile impuse, având mască de protecție și mănuși.

Deși rar ne este întâlnit să vedem politicienii rezolvându-și treburile casnice, iată că a venit momentul să ne vedem propriul premier la cumpărături. Bărbatul care a postat fotografia pe pagina sa de Facebook a lăsat și un mesaj profund. Acesta a subliniat faptul că a venit momentul în care să-i vedem și noi pe oamenii din fruntea statului în ipostaze normale, precum oamenii de rând.

”Țin minte cum, cu ceva timp în urmă, efectiv îi invidiam pe suedezi, austrieci, olandezi, luxemburghezi când apăreau imagini cu premierii lor. Ba erau pe bicicletă, ba în metrou, ba jucau un fotbal cu băieții, ba beau o ber’cică. Mi-am zis că, la cât de înapoiați suntem, poate ne vom vedea și noi premierul sau președintele în ipostaze normale peste v’o 30 de ani. Iată că a trecut mai repede. Florin Cîțu, cu dedicație pentru BOR”, a scris bărbatul pe Facebook.

Țin minte cum, cu ceva timp în urmă, efectiv îi invidiam pe suedezi, austrieci, olandezi, luxemburghezi când apăreau…

Publicată de Andrei R. Dobrogea pe Joi, 18 februarie 2021

Florin Cîțu nu este singurul politician văzut la cumpărături

În aprilie 2020, liderul PSD Marcel Ciolacu, a arătat într-o postare pe Facebook, că a fost la cumpărături, spunând că a ales produse românești, context în care încurajează cumpărarea produselor autohtone.

”Azi am dat o fugă până la magazin să fac câteva cumpărături pentru zilele următoare. Așa cum vă spuneam, este important pentru fiecare dintre noi, pentru economia românească, să alegem produse românești. Să susținem producția românească și pe antreprenorii români. Eu am cumpărat astăzi produsele acestea. Voi ce produse făcute aici, la noi, în România ați cumpărat ultima dată?”, a scris Ciolacu pe pagina sa de socializare, atașând fotografii cu produsele.

Azi am dat o fugă până la magazin să fac câteva cumpărături pentru zilele următoare.

Așa cum vă spuneam, este…

Publicată de Marcel Ciolacu pe Sâmbătă, 4 aprilie 2020