Redactia.ro
Home » Monden » Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal! Regele manelelor este acuzat de înșelăciune

Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal! Regele manelelor este acuzat de înșelăciune

Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal! Regele manelelor este acuzat de înșelăciune

Florin Salam, celebrul și controversatul cântăreț de manele, se află din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De această dată, acuzațiile ce îi sunt aduse sunt extrem de grave, implicând înșelăciunea și un presupus act de trădare a încrederii. Un bărbat din Satu Mare, Florin Tănasa, a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre experiența sa cu regele manelelor, afirmând că acesta i-ar fi luat o sumă considerabilă de bani pentru a compune o melodie specială pentru ziua sa de naștere, dar că nu ar fi respectat angajamentul.

Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal

Potrivit mărturisirilor lui Florin Tănasa, acesta ar fi oferit cântărețului o sumă impresionantă de 6000 de euro pentru a-i compune o melodie unică și personalizată pentru ziua sa de naștere. Cu toate acestea, bărbatul susține că Florin Salam nu ar fi respectat înțelegerea și nici nu ar fi livrat melodia convenită. Mai mult, din suma totală plătită, Tănasa a primit înapoi doar 500 de euro, un gest care a stârnit indignare și furie în rândul acestuia.

„I-am dat bani să îmi facă o melodie de ziua mea și a dispărut în prafuri, nu în ceață. Fără contract, am avut încredere că oarecum mă știam cu el.

Eu am contractele, mama a băgat aurul la amanet, e pe numele nevestei lui Leo de Vis. Deci eu am dovezi. 6.000 euro și mi-a dat 500 înapoi. Nu știu cât costă. Am lăsat la poliție mai multe dovezi”, a declarat Florin Tănasa în cadrul emisiunii Xtra Night Show, unde a făcut publice aceste acuzații grave.

Regele manelelor este acuzat de înșelăciune

Reprezentanții artistului nu au făcut încă declarații oficiale în legătură cu aceste acuzații. Păgubitul a subliniat că își dorește ca Florin Salam să simtă consecințele acestui scandal. Florin Tănasă a exprimat dorința ca artistul de manele să se prezinte personal la Satu Mare pentru a-i restitui suma de bani și astfel să conștientizeze că și el suferă pierderi în urma acestei situații.

„Doar dacă ar veni unde sunt eu acum, la Satu Mare. Dacă ar veni aici, să mi-i aducă, să știu că a pierdut și el. Să mi-i trimită nu prea”, a mai mărturisit presupusul păgubit.

Florin Salam, gest uimitor pentru o vânzătoare de flori, la colț de stradă

Florin Salam, renumit și iubit în industria muzicii de manele, a făcuto impresie puternică printr-un gest generos către o vânzătoare de flori de la colțul străzii, în urmă cu câteva luni. Într-un filmuleț, manelistul a surprins-o pe femeia care-și comercializa crizantemele roz cu o sumă considerabilă de bani.

Câți bani i-a dat pe un banal buchet de crizanteme: „Să fii sănătos, mamaie!”

După ce a primit un buchet de flori, Florin Salam a scos din buzunar nu mai puțin de 50 de euro și i-a înmânat generoasa donație femeii. Gestul său a adus un moment de recunoaștere pentru vânzătoare, care, uluită, și-a dat seama că persoana care o ajuta era chiar Florin Salam.

Pe lângă suma considerabilă oferită, artistul de manele i-a făcut o surpriză în plus vânzătoarei, oferindu-i și buchetul de flori pe care îl primise. Conversația dintre Salam și vânzătoare a fost plină de căldură și umanitate.

Florin Salam: „Dă-mi un buchet de flori!”

Vânzătoare: „Îți place, mami?”

Florin Salam: „Dacă pe astea le ai, pe astea le iau!„. Manelistul a scos 50 de euro din buzunar și i-a înmânat vânzătoarei: „E bine așa?”

„Să-ți dea Dumnezeu sănătate, mami!„, i-a urat femeia, uitându-se mirată la bani. Câteva secunde mai târziu, l-a recunoscut pe artist: „Să nu zici că ești băiatul care cântă la televizor?”

Florin Salam: „Nu contează, doamnă!”

Vânzătoare: „Să fii sănătos, mamaie!”

Florin Salam: „Uite, ăsta (n.r buchetul de flori) ți-l dau ție, ți-l ofer din toată inima, pentru că ești o femeie care ești mamă„.

@5minutedinviatata8 #florinsalam #fyp #fy #5minutedinviatata8 ♬ original sound – 5minutedinviatata8

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: