Redactia.ro
Home » Monden » E oficial! Antonia a divorțat de Vicenzo. Ce spune despre nunta cu Alex Velea

E oficial! Antonia a divorțat de Vicenzo. Ce spune despre nunta cu Alex Velea

GALERIE FOTO (2) Antonia a divorțat de Vicenzo

Antonia a divorțat oficial de Vicenzo Castellano. Este oficial liberă să facă o nuntă cu Alex Velea, alături de care are doi băieți. 

Antonia a divorțat de Vicenzo

După multe lupte pe care le-a dus cu fostul soț, Vicenzo Castellano, pentru fiica lor Maya, Antonia a încheiat oficial. Secată de atâtea drumuri la tribunal, artista este gata acum să-și refacă viața în totalitate cu Alex Velea.

”Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc. Îmi doresc să fim bine, fericiţi, să ne păstrăm spiritul optimist, să ne bucurăm de familia noastră. Şi bineînţeles, să lansăm muzică”, a declarat Antonia pentru click.ro.

Antonia susține că a fost un an bun, în ciuda pandemiei de coronavirus care a stricat multe planuri. De asemenea, nu se gândește să plece undeva de Revelion, tot ce își dorește este să fie cu familia.

”A fost un an bun, în ciuda vremurilor pe care le trăim. Cu multe reuşite, cu piese lansate, cu îndeplinirea visului de a ne muta în casă nouă. A fost şi dificil de gestionat faptul că nu am putut fi aproape de Maya din cauza restricţiilor de călătorie. Mai am cel puţin două piese la care am filmat videoclip, multe alte piese la care lucrez şi pe care le voi lansa în 2021. În rest, filmări pentru diverse proiecte. Nu am făcut niciun plan deocamdată. Şi sincer, este destul de ciudat să fie Revelion şi să nu fim pe scenă”, a adăugat Antonia.

Artista şi Vincenzo Castellano au decis să se despartă în 2013

Antonia și Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011, dar s-au despărţit în 2013, iar de atunci viaţa lor s-a desfăşurat prin tribunale. După ani de stres, din cauza celor două procese, cel de divorţ cu Vincenzo Castellano şi cel de recunoaştere a paternităţii lui Alex Velea pentru cei doi băieţi, solista poate răsufla uşurată.

În aprilie, anul trecut, instanţa l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl copiilor ei, Akim şi Dominic, şi tot anul trecut, în iulie, solistul a reuşit să-şi treacă numele şi în actele copiilor, de unde a dispărut definitiv numele Castellano.

Antonia a încheiat divorţul de fostul soţ şi a mai rămas să se stabilească custodia finală a Mayei, care acum îşi poate vizita mama în ţară, ceea ce s-a şi întâmplat la începutul anului.  În contextul actual, cu pandemia, cele două nu s-au văzut, însă Antonia e optimistă și speră că anul viitor lucrurile se vor schimba.

”Vorbesc zilnic cu Maya, ne vedem pe Facetime, vorbim pe whatsapp etc. Însă a fost cel mai greu an, pentru că a fost dificil să ne vedem din cauza pandemiei. Sper din suflet că la anul, lucrurile să îşi revină şi să fie mai simplu să călătorim”, a mărturisit Antonia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: