Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Anca Serea, corp de invidiat după 6 copii! Cât de atrăgător a pozat pe podiumul unei gale celebre

FOTO Anca Serea, corp de invidiat după 6 copii! Cât de atrăgător a pozat pe podiumul unei gale celebre

GALERIE FOTO (3)

SAnca Serea este foarte îndrăgită de urmăritorii săi, atât de la TV, cât și de pe YouTube, unde se filmează alături de întreaga familie. După ce a dat naștere celor 6 copii, prezentatoarea de televiziune are un corp demn de invidiat! Aceasta a fost imaginea unei creații vestimentare și şi-a reactivat abilităţile de manechin, după o perioadă de 20 de ani. Iată cât de atrăgătoare a fost!

Anca Serea: „Pe podium, după 20 de ani!”

În cadrul Galei Avanpremiere, evenimentul concept marca Alin Gălăţescu, ajuns la cea de-a 22-a ediţie şi susținut la Muzeul Ţăranului Român din Bucureşti, Anca Serea a fost invitată să urce pe podium şi să defileze într-o ţinută semnată Iza Van Dee.

Rochia pe care a îmbrăcat-o prezentatoarea TV este neagră, cu transparenţe care i-au lăsat la vedere lenjeria intimă. Publicul a admirat-o pe vedetă în toată splendoarea ei, aceasta având un corp demn de invidiat după cele 6 nașteri.

Rochia este lungă cu mâneci lungi şi şliţ la spate, realizată din tulle negru, pe care au fost aplicate sute de pene de struţ.

În cadrul evenimentului publicul a apreciat creaţia vestimentară, dar şi energia și armonia pe care a transmi-o Anca Serea

„Pe podium, după 20 de ani!”, a notat ea pe InstaStory, amintind de vremurile în care avea o carieră în modelling.

Anca Serea, carieră în modelling și televiziune

Anca Serea a participat, la doar 18 ani, la concursul „Elite Model Look”, pe care l-a şi câştigat. Apoi a debutat în televiziune și la câțiva ani distanță a primit un post în cadrul trustului Prima TV, unde profesează și în prezent.

Anca Serea, la vârsta de 41 de ani, este trasă prin inel! Aceasta are 1.77 m înălţime şi 52 de kilograme, deși a adus pe lume 6 copii.

Gala Avanpremiere a reunit colecţii vestimentare de la 5 designeri:

„ Aleha Toncea, Alexandra Calafeteanu, Studio Cabal by Diana Dianu, Antonia Nae şi Iza Van Dee, cu accesorii semnate Laura Olteanu (genţi) şi Atelier Danessa by Vanessa Bratu (bijuterii)”, potrivit „okmagazine.ro”.

Printre vedetele care au prezentat creaţiile vestimentare au fost:

„Anca Serea, Ilinca Obădescu, Xonia Trifan, Marina Dina, Denisa Nechifor. Iar, printre invitaţi, i-am putut vedea pe Andreea Bălan, Dana Săvuică, Rita Mureşan, Cornel Ilie (Vunk), Sorin Mărcuş.”

Premiul galei, trofeul „Răzvan Ciobanu”, i-a revenit designerului Antonia Nae.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: