Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Mihai Petre, chemat la școala unde învață fiica lui: „M-a bușit plânsul”. De ce s-a emoționat îndrăgitul dansator

FOTO Mihai Petre, chemat la școala unde învață fiica lui: „M-a bușit plânsul”. De ce s-a emoționat îndrăgitul dansator

Mihai Petre are trei comori acasă, frumoasa lui Soție și cele două fete ale lor. Acesta a  fost chemat zilele trecute la școala unde învață fiica lui, Catinca. Micuța dansatorului și a Elwirei, a reușit să îl emoționeze pe tatăl său până la lacrimi. Află ce gest frumos a făcut Catinca

Mihai Petre a sărbătorit Ziua Tatălui la școala fetiței lui, Catinca

Mihai Petre a fost chemat la școala unde învață fiica lui cea mare, Catinca pentru a celebra „Ziua Tatălui”. Prin intermediul rețelelor sociale, acesta a povestit că a fost impresionat până la lacrimi de scrisoarea pe care Catinca i-o pregătise.

 „Ieri la școală cu Catinca am sărbătorit Ziua Tatălui. Iar m-a bușit plânsul citind scrisoarea de la ea. Aici în schimb zâmbeam pentru că m-a desenat dansând împreună cu ea, sub discobol, cu o cămașă larg deschisă, cum purtam odinioară pe la concursuri. Viața e frumoasă. Mulțumesc, Catinca”, a spus Mihai Petre.

Fata cea mare a dansatorului a pregătit pentru el o scrisoare și un desen fascinant. Mihai Petre este foarte atașat de fetele lui, având o relație specială cu ele. Atât lui, cât și Elwirei le-au lipsit enorm micuțele cât timp au participat la show-ul „Asia Express”.

Mihai Petre a fost schimbat de fetițele lui

Îndrăgitul dansator recunoaște că de când a devenit tată s-a schimbat complet:

 „Venirea pe lume a copiilor m-a schimbat la modul absolut. Mă simt deopotrivă mai puternic şi mai vulnerabil, şi îmi place acest lucru. Pe lângă faptul că simt o iubire intensă şi necondiționată, motivația mea de a face lucruri şi de a mă trezi în fiecare dimineaţă este mult mai puternică. Copiii sunt o binecuvântare!”, a declarat acesta în urmă cu câteva luni, într-un interviu pentru cei de la „Viva”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: