Redactia.ro
Home » Știri » Fotografii sfâșietoare cu mama Cristinei Țopescu la căpătăiul fiicei sale

Fotografii sfâșietoare cu mama Cristinei Țopescu la căpătăiul fiicei sale

GALERIE FOTO (9) Monica Pop, dezvăluire șocantă: „Cristina Țopescu a făcut stop cardiac„

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost depus astăzi, 15 ianuarie, la capela de la Cimitirul Bellu. Paparazzi au surprins fotografii sfâșietoare cu mama Cristinei Țopescu la căpătâiul regretatei jurnaliste. Rodica Țopescu a revenit de urgență în țară pentru înmormântarea fiicei sale.

Fotografii sfâșietoare cu mama Cristinei Țopescu la căpătâiul fiicei sale

Trupul neînsuflețit al jurnalistei a fost ridicat de la morgă de către familie și depus astăzi la capela Cimitirului Bellu.  Din primele imagini s-a putut observa că sicriul era unul închis. Cel mai probabil, așa va rămâne pe toată perioada priveghiului. Cei din familie, dar și prieteni apropiați, s-au prezentat deja la cimitir pentru a-i aduce un ultim omagiu Cristinei Țopescu. Fotografii au surprins câteva cadre sfâșietoare cu mama acesteia. Îmbrăcată cu haine cernite, Rodica Țopescu părea zdruncinată de trecerea în neființă prematură a fiicei sale. Alături de ea se afla unul dintre frații Cristinei, și soția acestuia.

Andreea Berecleanu și alți jurnaliști au depus coroane

Printre cei sosiți la Capela Cimitirului Bellu s-au numărat și câțiva colegi de breaslă de-ai Cristinei Țopescu. Andreea Berecleanu, dar și alți jurnaliști Antena, s-au numărat printre primii care au depus coroane. Pe coroana adusă de jurnalista Andreea Berecleanu scria „Drum luminos!”.

Amintim că dorința Cristinei Țopescu a fost cea de a fi incinerată. Așadar, mâine, trupul ei neînsuflețit va fi incinerat la Crematoriul de la Vitan Bârzești din Capitală. Până atunci, însă, toți cei care au cunoscut-o se pot prezenta la Cimitirul Bellu pentru a-i aduce un ultim omagiu regretatei jurnaliste.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă duminică, 12 ianuarie, în casa sa din Otopeni. Potrivit autopsiei, jurnalista era decedată încă de la finele anului trecut. Din păcate, încă nu s-a stabilit cu precizie cauza morții. Se știe, însă, că aceasta ingerase un analgezic și un antidepresiv. Alături de ea, doi căței au fost găsiți morți.

Citește și Decizie incredibilă în cazul morții Cristinei Țopescu! Medicii de la INML au prelevat inima jurnalistei

Loading...