Redactia.ro
Home » TV » Gabriela Cristea, declarații despre Anca Serea

Gabriela Cristea, declarații despre Anca Serea

Gabriela Cristea este o femeie împlinită pe toate planurile și nu ezită să arate lucrul acesta. Fosta prezentatoare TV are două fetițe și și-ar mai fi dorit copii.

 

Ce a spus vedeta despre Anca Serea

Gabriela Cristea nu s-ar fi oprit aici, având în vedere că are o vârstă destul de înaintată. Vedeta a făcut declarații cu privire la Anca Serea, soția lui Adi Sînă, care este mamă a șase copii.

Gabriela Cristea a fost una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România și a prezentat numeroase emisiuni de-a lungul timpului. Însă, vedeta a luat o pauză de la carieră pentru a avea grijă de cele două fiice ale sale, pe care le are cu soțul ei, Tavi Clonda, în vârstă de 41 de ani.

Gabriela Cristea, a povestit în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, despre starea de sănătate, problemele cu dantura pe care le-a avut în utlima perioadă, precum și dieta și activitățile pe care le-a desfășurat în utlima perioadă.

Gabriela Cristea și-a întemeiat o familie frumoasă alături de Tavi Clonda. Fosta prezentatoare TV s-a căsătorit cu Tavi în anul 2015 și au împreună două fetițe, pe Iris (1 an și 8 luni) și pe Victoria, în vârstă de 3 ani.

Vedeta a povestit în cadrul emisiunii lui Măruță că ar mai fi vrut copii, însă vârsta nu îi mai permite.

,,Chiar vreo doi aș mai fi făcut. Eu o înțeleg pe Anca Serea. Inițial, trebuie să-ți mărturisesc, eram așa, sceptică. Mă uitam la ea și ziceam : Doamne, nu cred că e chiar pe craca ei. 

A făcut un copil, doi, trei, patru, cinci, nu se mai termina. Numai că după ce am avut-o pe Iris, cea de-a doua fetiță, lucrurile au intrat așa pe un făgaș. Eu când am rămas însărcinată cu Iris m-am panicat un pic. Am zis: aoleu, așa repede?”, a declarat Gabriela Cristea la Pro TV.

Loading...