Redactia.ro
Home » CLICKFEMEI » Gabriela Cristea, despre cel al treilea copil: „A venit momentul…”

Gabriela Cristea, despre cel al treilea copil: „A venit momentul…”

gabriela cristea

Gabriela Cristea este o femeie împlinită: și-a recăpătat locul pe micile ecrane și este mămica a două fetițe perfect sănătos. În ultima vreme s-a zvonit că vedeta TV s-ar pregăti pentru cel de-al treilea copil, însă prezentatoare a ținut să lămurească imediat situația.

Gabriela Cristea, despre cel de-al treilea copil: „A venit momentul”

Deși n-a trecut mult timp de când vedeta a adua-o pe lume pe cea de-a doua fetiță a cuplului, fanii speră la al treilea bebeluș. Aceștia au bănuit că Gabriela ține sarcina în secret, însă adevărul este altul. Vedeta TV a ținut să pună stop zvonurilor și să spună despre ce e vorba.

Dragilor, știu că ne doriți și un băiețel dar a venit momentul ca eu și soțul meu să ne fixăm toată atenția și către viața profesională, (proiecte TV și online, evenimente, concerte etc.) carieră ușor lăsată deoparte în ultimii ani, din cele două motive minuntate apărute în viața noastră, fetele. Am simțit nevoia să fac public acest mesaj, întrucât am tot fost sunată și întrebată de colegii din presă și nu numai, dacă sunt însărcinată din nou. Nu, nu sunt însărcinată, ba mai mult, va așteptăm anul viitor cu proiecte frumoase pe care abia așteptăm să vi le prezentăm! Și nu uitați: emisiunea Like a star”, a scris Gabriela Cristea pe pagina sa de Instagram.

Viața amoroasă a vedetei TV, expusă

Fără să se ferească de camerele de filmat, Gabriela Cristea a mărturisit și cum stă treaba în cuplul ei. Vedeta a povestit că acum că Iris (n.r. fetița nr. 2) a mai crescut, cei doi au parte de mai multe nopți în doi.

„Promit că o să mă revanșez față de el (n.red. – Tavi Clonda). Vai, ne-am făcut un dormitor matrimonial. Toată lumea intră și zice: îl faceți pe-al treilea, iar eu zic, nu, nu, e doar pentru noi. Tavi stă deocamdată cu fetele. De săptămâna viitoare avem o candidată la statutul de bonă care să ne ajute. Tavi vrea să se implice în proiecte de televiziune”, a declarat Gabriela Cristea în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Gabriela Cristea și-a recuperat silueta după cea de-a doua naștere. Deși spune că încă mai are câteva kilograme de dat jos, vedeta TV e mulțumită că dieta a dat roade și rezultatele se văd.

Citește și Gabriela Cristea a slăbit 14 kilograme. Cum arată acum

Loading...