Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Gest altruist. Câți bani i-a dat soția lui Salam unui cerșetor

Gest altruist. Câți bani i-a dat soția lui Salam unui cerșetor

GALERIE FOTO (2)

Gest altruist! Soția lui Salam, Roxana Dobre, a fost surprinsă de paparazzi în timp ce dădea bani unui om al străzii. Aceasta ieșea de la cumpărături și n-a putut trece indiferentă față de suferința unei femei în vârstă. Ce sumă i-a înmânat acesteia?

Soția lui Salam, generoasă cu un om al străzii

Îmbrăcată lejer, Roxana a mers să facă cumpărăturile zilnice la un cunoscut supermarket din Capitală. La ieșire se afla o femeie nevoiașă, pe lângă aceasta n-a trecut indiferentă. Roxana s-a oprit din drum și i-a dat câțiva bani acesteia, pentru a-și lua de mâncare. Fără să stea pe gând, soția lui Salam a băgat mâna adânc în buzunar și i-a înmânat o bacnotă de 50 de lei sărmanei. Aceasta din urmă i-a mulțumit, iar Roxana și-a văzut de drum în continuare.

Roxana, mândra posesoare a unui bolid

Ar fi fost și culmea ca soția lui Florin Salam să nu dea mai departe puțin din multul său. De altfel, la cumpărături, Roxana sosise la volanul bolidului său de lux. Femeia conduce un autoturism, un Audi R8 Spyder, în valoare de nu mai puțin de 100.000 de euro.

Roxana Dobre și-a parcat bijuteria pe patru roți și, ca o veritabilă gospodină, a luat la pași mărunți tarabele. După ce și-a făcut cumpărăturile din piață, ”Regina” lui Florin Salam a fost ajutată de un vânzător, care i-a dus sacoșele la mașină. Imediat ce a scăpat de greutăți, Roxana s-a îndreptat spre un supermarket, unde, alături de prietena care o însoțea, a burdușit un coș cu produse, care mai de care mai sofisticate.

Loading...