Redactia.ro
Home » Știri » Gestul făcut de Viorica Dăncilă! Fostul premier a fost surprins într-o ipostază inedită

Gestul făcut de Viorica Dăncilă! Fostul premier a fost surprins într-o ipostază inedită

Gestul făcut de Viorica Dăncilă! Fostul premier a fost surprins într-o ipostază inedită

Viorica Dăncilă a fost surprinsă într-o ipostază inedită! Fanii au fost surprinși să vadă gestul făcut de fostul premier. 

Gestul făcut de Viorica Dăncilă! Fostul premier a fost surprins într-o ipostază inedită

Viorica Dăncilă a fost una dintre cele mai discutate personalități atunci când a fost premier. Acum, deși a ieșit din lumea politică, Viorica continuă să rămână un nume cu un impact în mediul online. De curând, gestul făcut de aceasta i-a uimit pe internauți.

De curând, Viorica Dăncilă a fost profund emoționată, iar acest lucru s-a putut vedea din fotografiile publicate pe contul său de facebook. Împreună cu soțul ei au creștinat o fetiță.

”A fost o binecuvântare să o țin în brațe pe Maya-Ecaterina, la creștinarea ei. Bine ai venit în această lume, draga noastră! Să-ți fie viața plină de bucurii, zâmbete și oameni frumoși!”, a scris Dăncilă.


Internauții au lăsat imediat comentarii pozitive, semn că gestul fostului premier și președinte de partid a fost unul apreciat. Un alt internaut a felicitat-o pe Viorica Dăncilă pentru gestul ei de a creștina un copil.

”Ce poate fi mai frumos decât să încreștinezi un copil!? Să vă trăiască, să fie sănătoasă și norocoasă! Nașilor numai bine și la mai multi fini!”, a scris Gabriela Ion.

”Stimată doamnă, să vă trăiască fina cu mult noroc și sănătate și să fiți binecuvîntați.Noapte bună în viață”, a scris și Lenuța Ioica.

Viorica Dăncilă a renunțat la viața politică

Viorica Dăncilă s-a retras din viața politică, după ce a predat șefia PSD către actualul președinte, Marcel Ciolacu. Cu toate astea, fostul premier al României a mai scris pe facebook, mai rar, diferite mesaje, unul dintre acestea dedicat zilei Europei.

”Astăzi, mai mult ca oricând, o Europă puternică și unită rămâne, așa cum spunea Adenauer, o necesitate pentru noi toți. Poate că unitatea europeană cere, uneori, compromisuri frustrante. Dar, să nu uităm că nicio țară din această familie nu a ridicat brațele împotriva alteia.

Întreaga lume are nevoie de o Europă liberă, prosperă și democratică. Să mergem înainte pe acest drum cu forță, hotărâre și puterea idealurilor noastre! O facem pentru noi și pentru viitorul copiilor noștri. Suntem o comunitate diversă, dar întreagă”, a scris Dăncilă.

Etichete: