Redactia.ro
Home » Monden » Gestul pe care Pepe l-a făcut imediat ce a aflat că Raluca Pastramă a născut. Nimeni nu se aștepta la asta

Gestul pe care Pepe l-a făcut imediat ce a aflat că Raluca Pastramă a născut. Nimeni nu se aștepta la asta

GALERIE FOTO (3)Gestul pe care Pepe l-a făcut imediat ce a aflat că Raluca Pastramă a născut.

Gestul pe care Pepe l-a făcut imediat ce a aflat că Raluca Pastramă a născut. Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, a născut în urmă cu câteva zile o fetiță, la scurt timp după ce iubita artistului a adus pe lume un băiețel. Chiar dacă au divorțat, Pepe și Raluca au două fiice împreună, motiv pentru care au o relație bazată pe respect. Cântărețul a făcut un gest care i-a impresionat pe fanii săi.

Gestul pe care Pepe l-a făcut imediat ce a aflat că Raluca Pastramă a născut. Nimeni nu se aștepta la asta

Raluca Pastramă a devenit mamă pentru a treia oară. La două zile după ce s-a căsătorit cu tatăl copilului ei, Ibrahim, bruneta a născut o fetiță. Chiar dacă Pepe și Raluca Pastramă au divorțat, cei doi au o relație bazată pe respect, având în vedere că au două fetițe împreună. La scurt timp după ce Raluca a născut, Pepe a făcut un gest care i-a surprins pe fani. Raluca Pastramă și Pepe au divorțat după 8 ani de relație, iar împreună au o două fiice, Maria și Rosa.

La scurt timp după divorț, ambii și-au găsit fericirea în brațele altor parteneri. Mai mult, Pepe și Raluca au anunțat că vor deveni părinți aproape în același timp. La câteva zile după ce iubita lui Pepe a născut un băiețel, Raluca a născut și ea o fetiță. Artistul a decis să își ducă fetele în vacanță, pentru a-i lăsa timp fostei soții să se recupereze.

Pepe si-a dus fetele in vacanta

Raluca Pastramă s-a căsătorit

Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe s-a căsătorit cu Ibrahim, bărbatul de care s-a îndrăgostit la scurt timp după ce a divorțat de artist. Bruneta nu a vrut să dezvăluie vestea cea mare prietenilor din mediul online, dar imaginile cu ea și noul ei partener au fost postate pe rețelele de socializare. Gabriela Firea, invitată la cununia celor doi a postat câteva poze de la cununie. Deși a trecut printr-un divorț, Raluca Pastramă nu a ezitat să își refacă viața alături de bărbatul care a cucerit-o. „Dragostea este zarea liberă și largă, unde sufletul poate să își întindă aripile”. Căsnicie fericită, Raluca si Ibru! Cu sănătate, prietenie, respect și iubire!”, a scris Gabriela Firea pe rețelele sociale.

La puțin timp după ce a născut, Ibrahim, soțul Ralucăi, a postat o imagine emoționantă cu fiica sa. Bărbatul a scris și câteva cuvinte în dreptul imaginiii, mulțumindu-i divinității pentru minunea pe care i-a dat-o. Mai mult, Ibrahim a dezvăluit că pe fiica sa o va chema Maryam. „Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care îi mulțumesc, dar tu, minunea mea, ești binecuvântarea cea mai mare! ❤️❤️❤️❤️❤️#Maryam”, a scris soțul Ralucăi Pastramă pe Instagram.

Sotul si fiica Ralucai Pastrama

De asemenea, Pepe a devenit și el tată pentru a treia oară în urmă cu șapte zile. Iubita sa, Yasmine, a adus pe lume un băiețel, făcându-l extrem de fericit pe artist. În urmă cu ceva timp, Pepe a mărturisit că știe deja ce nume va purta fiul lui. Conform acestuia, micuțul trebuie să ducă numele tatălui său mai departe, așa că va primi numele de Pepe Jr.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: