Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali nu s-a răzgândit! Vrea să se retragă la mânăstire

Gigi Becali nu s-a răzgândit! Vrea să se retragă la mânăstire

gigi becali, televizor, fcsb,

Încă de anul trecut, Gigi Becali a anunțat că își dorește ca la bătrânețe să se retragă la o mânăstire. Latifundiarul a pregătit totul, trebuie doar să-și convingă soția și fiicele să-l lase.

Gigi Becali își dorește ca peste 10 ani să trăiască în liniște la o mânăstire, departe de tentațiile cotidiene. De altfel, patronul celor de la FCSB și-a făcut acest plan de mai multă vreme. Chiar el a recunoscut că visul său este să trăiască la o mânăstire, cu iubire de Dumnezeu. Locul a fost deja ales. Schitul Pătrunsa, din județul Vâlcea. Gigi Becali a vorbit pentru ProSport despre planurile sale.

„Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii… Ce vreau este greu, dar nu imposibil”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali vrea să-și convingă soția să-l lase la mânăstire

Pentru a-și îndeplini planul, Gigi Becali trebuie să treacă peste un “hop”. Trebuie să-și convingă soția și fiicele să-l lase să trăiască departe de ochii lumii.

“O să vedem, că dacă ele (n.r. fetele și soția Luminița) nu mă vor lăsa, nu pot nici eu să plec de capul meu așa. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile, eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani”, a mai spus Becali.

Patronul FCSB a fost mereu un om extreme de credincios. Mereu a făcut donații uriașe și diverse acte caritabile pentru biserici. În 2020 a decis să se retragă din viața public și luni bune nu a dorit să facă nicio declarație. Ușor, ușor s-a răzgândit și intervine la diverse posturi TV. Oricum, omul de afaceri spune că nu se mai uită la televizor. Urmărește doar meciurile echipei sale și anumite emisiuni sportive.

„La televizor mă mai uit așa la meciuri și la o emisiune de sport. În rest, la nimic. Le-am zis și fetelor și soției. La început, când mergeam la masă și mai mergea televizorul, mă ridicam și plecam. Ori eu, ori televizorul. Așa au înțeles și de atunci îl închid mereu. La ce îmi trebuie mie atât de mult televizorul? Nu am nevoie, eu, tată, de agitație”, a mai spus Gigi Becali.

Despre planul lui Gigi Becali a vorbit și vărul său, impresarul Giovanni Becali cu ceva vreme în urmă.

„El are de gând să se retragă la mănăstire, de fapt asta însemnă viața lui: biserica, familia, FCSB-ul. Dar, mai încolo, spre bătrânețe, e una dintre plăcerile lui. Dar e devreme, încă mai are fete de măritat, e mai tânăr decât mine. Rămâne una dintre plăcerile lui, în afară de familie și biserică. FCSB e o a treia plăcere”, a declarat Giovanni Becali, la PRO X.