Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol a slăbit spectaculos! Cum arată iubita lui Smiley la două săptămâni la de naștere

Gina Pistol a slăbit spectaculos! Cum arată iubita lui Smiley la două săptămâni la de naștere

GALERIE FOTO (3) Gina Pistol

Gina Pistol arată spectaculos la două săptămâni de la sarcină! Celebra prezentatoare a reușit să slăbească într-un timp record. 

Gina Pistol a slăbit spectaculos

Gina Pistol se poate mândri cu faptul că este o femeie norocoasă! Vedeta are acum parte o de familie superbă și de o fetiță sănătoasă care i-a adus numai bucurii. Însă nu este tot! Prezentatoarea de la Chefi la cuțite se poate mândri și cu faptul că a reușit să slăbească spetaculos într-un timp relativ scurt.

Au trecut doar două săptămâni de când blondina a adus-o pe lume micuța ei, iar acum Gina Pistol arată formidabil. Silueta este incredibilă și totul se datorează stilului de viață și a atenției pe care a oferit-o încă din primele zile după ce s-a întors acasă.

Vedeta a slăbit spectaculos în doar câteva zile, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. Gina Pistol a avut mare grijă la alimentație și la tot ceea ce a făcut după naștere, tocmai pentru a scăpa cât mai repede de kilogramele în plus, iar rezultatele se văd cum nu se poate mai bine.

Îmbrăcată într-o pereche de colanți de culoare neagră și cu un tricou alb, Gina Pistol a împărtășit cu fanii săi felul în care arată la doar două săptămâni după ce a adus-o pe lume pe fiica sa.

”Au trecut două săptămâni de când am născut. Am purtat lenjerie modelatoare încă din ziua a 4-a. Face minuni. Am trecut de la mărimea M la S (ziua port și colanții compresivi postpartum).”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol a devenit mamă pe 9 martie 2021

Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii! Cei doi artiști au devenit părinți pe data de 9 martie, atunci când prezentatarea de la Chefi la cuțite a născut prin cezariană o fetiță perfect sănătoasă. Micuța a primit numele Josephine Ana-Maria, nume care are o semnificație aparte și pe care părinții l-au ales cu multă atenție.

De asemenea, la puțin timp după ce a născut, Gina Pistol a făcut și primele declarații despre cum s-a acomodat în rol de mămică, precizând, totodată, că s-a recuperat foarte repede după naștere.

”Băi, jos pălăria în fața tuturor mamelor. Nu e deloc ușor, mai ales la început. Tot ce citești în cele 9 luni de sarcină, tot ce ci se spune la spital de către moașe, de către pediatru, uiți. În momentul în care pășești în casă uiți tot, dar ne-am descurcat și suntem bine. Zic eu că facem o treabă bună. Mare ajutor am din partea lui Andrei. Se descurcă incredibil de bine. E minunat sentimentul ăsta pe care-l ai când devii mamă. Uiți de tot greul”, a spus Gina Pistol.