Redactia.ro

Gino Iorgulescu vrea să crească copiii tânărului ucis de fiul său, Mario Iorgulescu

Gino Iorgulescu vrea să crească copiii tânărului ucis de fiul său, Mario Iorgulescu

Gino Iorgulescu vrea să crească copiii tânărului ucis de fiul său. După accidentul produs de Mario Iorgulescu, tensiunea dintre familia tânărului ucis în accident și familia lui Mario, crește pe zi ce trece.

Gino Iorgulescu vrea să crească copiii tânărului ucis de fiul său, Mario Iorgulescu

Gino Iorgulescu și Gabriela, soția acestuia, se oferă să îi crească pe cei doi copii ai tânărului ucis de fiul lor, în accidentul produs în urmă cu câteva zile. Rudele victimei, însă, își dorește ca vinovatul să plătească. Părinții lui Mario Iorgulescu au transmis un comunicat de presă în care anunțau că i-au contactat familia tânărului de 24 de ani, mort în accident.

Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în faţa lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămaşi fără tată. Ştim că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omeneşte posibil pentru creşterea şi educaţia lor, pentru că drumul copiilor în viaţă să fie cât mai bun”, au transmis soții Iorgulescu într-un comunicat de presă.

Părinții victimei nu acceptă ajutorul familiei Iorgulescu

Familiei lui Dani Vicol, tânărul de 24 ani ucis în accidentul provocat de Mario Iorgulescu, nu acceptă ajutorul părinților lui Mario. Aceștia susțin că cei doi copii nu sunt de vânzare și niciun ban oferit de familia Iorgulescu nu îl va putea înlocui pe tatăl celor doi copilași. Familia Vicol, au precizat că Vicentiu Iorgulescu, fratele șefului LPF, i-a contactat pentru a le oferi tot sprijinul. Îndurerați, părinții lui Dani, susțin că singura lor dorință este ca autoritățile să-l tragă la răspundere pe cel care le-a ucis copilul.

Procurorii au deschis un dosar penal în care fac cercetări pentru acuzația de ucidere din culpă. Deocamdată, se așteptă rezultatele de la INML, pentru a afla dacă Mario a consumat sau nu alcool sau substanțe interzise, înainte de a urca la volanul mașinii cu care a provocat tragicul accident.

Starea lui Mario Iorgulescu este critică

Pe de altă parte, părinții lui Mario sunt și ei îndurerați, după ce starea lui Mario s-a înrăutățit și a avut nevoie de o altă intervenție chirurgicală. Dacă ieri, veștile despre starea fiului șefului LPF erau pozitive, se pare că acesta a suferit o agravare în ultimele 12 ore, necesitând intensificarea măsurilor de suport a funcțiilor vitale.

Citeste si:Cosmin Contra ar putea pleca de la naţională! Cum arată contractul!

Loading...