Redactia.ro
Home » Monden » „Gogoașă” din Trăsniții a trecut prin mai multe drame în ultimii ani. Ce s-a întâmplat cu actorul

„Gogoașă” din Trăsniții a trecut prin mai multe drame în ultimii ani. Ce s-a întâmplat cu actorul

Gogoașă din Trăsniții a trecut prin mai multe drame în ultimii aniStrehaia, se înfundă în datorii!

Actorul Constantin Zamfirescu, cel care îl intrepretează pe Gogoașă în serialul Trăsniții se luptă cu cancerul, acesta fiind programt pentru o operație luni. Din nefericire, aceasta nu este singura cumpănă prin care actorul a trecut. În trecut, acesta și-a pierdut fetița.

Gogoașă din Trăsniții a trecut prin mai multe drame în ultimii ani. Ce s-a întâmplat cu actorul

Gogoașă” din Trăsniții și-a șocat fanii după ce a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care le cere ajutorul. Actorul a fost diagnosticat cu cancer, iar luni va intra într-o operație complicată, motiv pentru care vedeta și-a rugat urmăritorii să doneze sânge.

Am nevoie de sânge. Orice grupă. Nu aș fi vrut să fac asta! Nu v-aș fi scris nimic despre situația prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer.
O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar. Oricine va dori sa facă asta, va trebui să specifice că donează pentru mine și spitalul Carol Davilla. Donarea se poate face la Centrul de Transfuzie de pe lângă Calea Victoriei. Cuvintele de mulțumire nu vor fi îndeajuns cât să exprime gratitudinea mea. Sunt deja internat, iar luni voi fi operat. Și sunt mulți ca mine care au nevoie. Eu am A2”, a scris actorul pe pagina sa de Facebook.

Fiica actorului a murit în urmă cu câțiva ani

Constantin Zamfirescu a fost încercat de viață de mai multe ori. În urmă cu cinci ani, actorul a declarat că își poate folosi doar jumătate din capacitatea creierului, fiind victima unui malpraxis la naștere. Medicii care s-au ocupat de nașterea mamei lui nu s-au ocupat îndeajuns de ea. „Am un accident vascular cerebral din naştere şi jumătatea mea dreaptă cerebrală este afectată. Am o semipareză. În condiţiile acestea jumătatea stângă a preluat funcţiile şi se chinuie să mă ţină în viaţă şi să mă ajute să fac tot ceea ce fac”, a povestit Constantin Zamfirescu.

Mai mult, actorul a povestit că primul său copil a trăit doar câteva zile. Este vorba despre o fetiță, Anastasia, care a fost afectată de două virusuri. Ei bine, asta nu este tot. Soția sa a mai născut doi copii, o fetiță și un băiat, iar cea mică s-a născut cu o malformație. Aceasta are o o tumoare în obrazul drept, care se dezvoltă cu trecerea anilor.

Loading...