Redactia.ro
Home » Monden » Goldie Hawn, de nerecunoscut! Vedeta este transformată total din cauza operațiilor estetice

Goldie Hawn, de nerecunoscut! Vedeta este transformată total din cauza operațiilor estetice

GALERIE FOTO (12) Goldie Hawn, de nerecunoscut!

Goldie Hawn, de nerecunoscut! Deja nu mai este un secret pentru nimeni că vedetele de la Hollywood apelează la ajutorul medicilor esteticieni pentru a le mai șterge câțiva ani de pe chip. Din păcate, nu toate cazurile au un rezultat bun. Printre celebritățile care au fost transformare de operațiile estetice se numără și actrița Goldie Hawn. Vedeta este de nerecunoscut!

Goldie Hawn, de nerecunoscut! Vedeta este transformată total din cauza operațiilor estetice

Goldie Hawn, de nerecunoscut! Operațiile estetice fac parte din viața vedetelor de la Hollywood, și nu numai. Pentru că timpul nu stă în loc, multe vedete de sex feminin apelează la ajutorul medicilor esteticieni pentru a le mai șterge câțiva ani de pe chip. Astfel, printre acestea se numără și celebra actriță Goldie Hawn, care în anii 80 a fost un sex-simbol. Bărbații erau hipnotizați la fiecare apariție a sa, dar anii au trecut iar femeia cu „zâmbetul de aur” așa cum era numită, s-a schimbat total. La 75 de ani, Goldie Hawn are un corp de invidiat pentru că face sport zilnic, dar în ceea ce privește frumusețea fizică, vedeta s-a transformat complet. Ei bine, actrița a cam exagerat cu operațiile estetice, iar acum parcă este altă persoană. Ultimele imagini surprinse de paparazzi sunt absolut șocante, iar susținătorii săi o recunosc cu greu.

Recent, soția actorului Kurt Rusell a fost surprinsă la plimbare, în compania unei prietene. Aceasta era îmbrăcată casual, dar toată atenția a fost captată de modul în care arăta fața actriței. Doar ochii albaștrii ne mai aduc aminte de frumusețea de odinioară a vedetei. Aceasta este complet schimbată la față și cu greu o mai poți recunoaște. Cu toate că actrița nu a recunoscut că ar fi apelat la ajutorul esteticienilor, specialiștii au altă părere.

Povestea de iubire dintre Goldie și Kurt Russell

Dar actrița pare că se simte foarte bine în pielea ea, având în vedere că are alături de ea un partener care o susține în tot ceea ce face. Goldie și Kurt formează unul dintre cele mai apreciat și longevive cupluri de la Hollywood.

Goldie Hawn și Kurt Russell, de 70 de ani, sunt doi actori iuboși de toată lumea. Povestea lor de iubire a fost un subiect interesant pentru presă și puțini au fost cei care s-au întrebat care este secretul căsnciei lor. În cadrul unui interviu, cei doi au vorbit despre relația lor și au divulgat ce i-a ținut împreună 38 de ani. Goldie și Kurt s-au cunoscut în 1966 pe platourile de filmare Disney. La acea vremea, actrița avea 21 de ani, iar el 16 ani. “Era simpatic, dar prea tânăr, iar eu ieșeam cu bărbați mai în vârstă”, glumește Goldie Hawn. Însă după câțiva ani, s-au reîntâlnit în 1983 s-au întâlnit pe platourile de filmare de la “Swing Shift”, iar actorul era mahmur, după cum a mărturisit chiar el. “Eram teribil de mahmur și nu o știam deloc pe Goldie în afara platourilor de filmare. Nu aveam în minte ce urma să văd, iar ea avea un corp grozav. Așa că primul lucru care mi-a venit a fost ‘Mama ce corp ai’. A fost ceva rapid și putea să ia o întorsătură greșită, însă ea a răspuns ‘Vai, mulțumesc’. “, își reamintește actorul.

Ulterior, s-au întâlnit în același an și apoi, în 1986 a avut loc nașterea primului și singurului copil al cuplului, Wyatt Russell. Atât Goldie, cât și Kurt mai au copii din relațiile anterioare, dar acest lucru nu i-a oprit să își trăiască dragostea.